2777
2789
عنوان

خانمای اراکی بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8250 بازدید | 60 پست
بچه خواهر من مشکل داشت فتق داشت وقلبش سر جا اصلی نبود سزارینش خورد ب تعطیلات 22بهمن از طرفی پزشک. جر ...

کیو میگید شما؟پرهیزگار رو امینی راضی کرد؟

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
من دوشنبه از دکتر لیلی اسعدی نوبت گرفتم.. برم ببینم چطوریه

علوی و احتشامی بهترن دکتر زمانی هم خوبه ک متاسفانه فقط با ارجاع پزشک قبول میکنه جمیلیان و شکر پور هم خوبن شکر پور اگه پذیرش نکرد بریمدکوثر پیشش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوی و احتشامی بهترن دکتر زمانی هم خوبه ک متاسفانه فقط با ارجاع پزشک قبول میکنه جمیلیان و شکر پور هم ...

علوی رفتم پیشش اصلاااا ازش خوشم نیومد

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
بله سزارینم... بچه دوممه.. اولی با دکتر احسانی بودم... از سزارینمم راضیم.. اما الان دیگه باردار قبول ...

آره قبول نمیکنه متاسفانه

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
خواهر شوهرم ده روز زایمان کردن ازش خیلی ناراضیه هم عمل هم چکاپ زایمان هم رفتار

منم شنیدم اسعدی اخلاق نداره

من دوشنبه از دکتر لیلی اسعدی نوبت گرفتم.. برم ببینم چطوریه

لیلی اسدی دکتر فوق العاده بیشعور و سطح فرهنگ پایینی هست از من میشنوی نرو پیشش دوسال پیش بخاطر اینکه یه خانوم نمیتونست طبیعی زایمان کنه واین وحشی مجبورش کرد زایمان کنه بچه شو از دست داد و چون محاکمه نشه به همه دستیاراش گفت بگین ریه ش تشکیل نشده بوده 

مراعهدیست با جانان ❤❤
لیلی اسدی دکتر فوق العاده بیشعور و سطح فرهنگ پایینی هست از من میشنوی نرو پیشش دوسال پیش بخاطر اینکه ...

یا حسین.. چه بیشعور

دکتر عرشی تعریفش شنیدم منتها از بعد قضیه فوت مریضاش شوهرم نمیزاره برم پیشش

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون

زرگنج فر خوب بود که اونم از اراک رفت

یا حسین.. چه بیشعور دکتر عرشی تعریفش شنیدم منتها از بعد قضیه فوت مریضاش شوهرم نمیزاره برم پیشش

این قضیه کاملا راسته چون از شعور هیچی سرش نمیشه 

مراعهدیست با جانان ❤❤