2777
2789
عنوان

خانمای اراکی بیاید لطفا

8247 بازدید | 60 پست

سلام دوستان.کسی پیش دکتر پریوش پرهیزگار سزارین داشته؟راضی بودین؟

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
پرهیزگاردکتر ابجیم بود خوب بود ولی تو خیلی امور مراقبت بارداری بی خیال بود

آره عزیزم بی خیاله من الان خیلی مرددم واسه سزارین برم پیشش یا نه نمیدونم کارش چطوره

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم موندم بذم پیش کدوم دکتر

اگه قصد سزارین داری از اول پیش یه دکتر خوب برو که مثل من آخرا نیفتی دنبال دکتر

پرهیزکار مطبش طبقه سوم بدون آسانسور  بنظرم شرایط خانم های باردار درک نمیکنه

من مراقبت بارداریمو پیشش بودم راضیم ولی نمیدونم کار سزارینش چطوره

اگه قصد سزارین داری از اول پیش یه دکتر خوب برو که مثل من آخرا نیفتی دنبال دکتر

بله سزارینم... بچه دوممه.. اولی با دکتر احسانی بودم... از سزارینمم راضیم.. اما الان دیگه باردار قبول نمیکنه

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
من مراقبت بارداریمو پیشش بودم راضیم ولی نمیدونم کار سزارینش چطوره

دکتر قدیمی و سن و سال داریه.. مطمئنا بااین همه تجربه کار سزارینشم خوب میشه

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون

بچه خواهر من مشکل داشت فتق داشت وقلبش سر جا اصلی نبود سزارینش خورد ب تعطیلات 22بهمن از طرفی پزشک. جراح ک امینی بود میگفت 19 بهمن جراحی وقت میده چون تعطیلاته و سفر در پیش داشت بی شعور میگفت دقیق وقتی ک گفتم بیا حالا یا بچت میمونه یا نمیمونه اخر امینی راضیش کرد