2777
2789
عنوان

شدیدا نیاز دارم با یکی حداقل غصه هابگم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سردرگمم بخدا.خواهرم تنها کسی ک درکم میکنه ازم خییلی دوره دوست ندارم غصه هامو بش بگم.مثه من نیس تحمل نداره غصه میخوره، تو غریبی.مامانمم یه شهر دیگه س اینقدم ساده و بی سیاسته ک نگو....شوهرمم دوست نداره از مشکلات چیزی بگه و بشنوه.چن باره تصمیم گرفتم ب خواهرشوهرم ک خیلی زن خوبیه حرف بزنم ولی بازم غرورم نمیزاره

هیچکس بی مشکل نیست بی درد بی غم نیست یکیش خودمن که الان اینقددلم پره اینقده غم دارم که دلم هیچی نمیخوادنه خودمونه شوهرمونه زندگی کردن وهیچی نمیخوام دلم فقط آرامش محض میخوادنه چیزه دیگه ایی رو

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
بهمن میشه دوسال که عقد کردم با پسری که خودم باهاش اشنا شدم و یسال باهم صحبت میکردیم خیلی خوبه مهربون ...

منم اسفند میشه یکسال ک عقد کردم قراره بابام با پدرش صحبت کنه که یه تاریخی مشخص بشه برای برنامه عروسی

ب پدرت بگو ک اونم تماس بگیره باهاشون و ازشون تاریخ بخواد

خواهری یا دوست  صمیمی نداری باهاش درد دل کنی ؟من هم مث شما تو غربت زندگی میکنم از خانوادم دور ه ...

چراخیلی دوست دارم اما نمیتونم ینی نمیخام مشکلاتمو بگم که بعدا بخام سرکوفت بشم یاحرفی بزنن که بدتربشم

خوب اگه اینجور که میگی پس اینجا بهترین مکانه که کسی نه سر کوفت میزنه نه قضاوت  میکنه بازم اگه فک میکنی با مشاور صحبت کن لاقل بهتر میتونه هم درکت کنه هم راهکار بهت بده . 

خوب شاید همسرت نمیخواد عروسی بگیره اما روش نمیشه بگه بهش پیشنهاد بده بجای عروسی چند روزی برین ماه عسل ببین چی میگه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

شوهرت شاید دیده پیشش ک داری زندگی میکنی زنشم ک هستی دیگه ی عروسی گرفتن خرج اضافه اس. سر کار ک میری اضافه کاری بردار کلاس برو ک کمتر تو خونه باشی.نمیره ی خونه بگیره بدون عروسی برین سر خونه زندگیتون؟ شاید نداره ک عروسی بگیره

شوهرمن دانشجوعه یه شهردبگه ینی کاملا ازروی بد شناسی وقتی که هیچکی فگرشو نمیکرد باز یه شهردیگه قبول شد ازون طرف تازه باانتقالی من تواین شهرموافقت شده بود و من دیگه نمیتونشتم  فعلابرگردم وگرنه شغلمو ازدست میدادم تا مدتی اون رفت شهردیگه و من موندم توخونه مادرشوهرم تا نصف هفته تنهابودم تنها بامادرشوهرو پدذشوهرو وخاهرشوهری که طبقه بالاشون زندگی میکرد و من همه ی این شرایزو صرفابه خاطراین تحمل کردم و قبول کردم ک قراربود سریعا عروسی بگیرن..خیلی سختیا کشیدم اما انقد پناه بردم به خدا و هیچی نگفتم که الان خیلی اوضاع بهتر شده .من دخترب بودم که هبچ وقت هیچ چیزی کم نداشتم بچه ی درسخونی بودم  تقریبا هم زیبا بودم و از نظر بقیه هیچ مشکلب نداشتم و همیشه روی پاخودم وبدم اما حالا بخاطرهمسرم پاروی خیلی چیزا گذاشته بودم چون دوست داشتم

خیلی ازارای روحی دیدم اوایل به همسرم میگفتم و درکمال تعجب که خیلی وقتا میدید این قضایارو بازهمم بمن میتوپیدو منو مقصر میکرد و کلی غصه میزاشت رو دلم که تو مقصری و...(این ها بارها اتفاق افتاد حتی وقتی میدید من چقدر باخانوادم احترام میزارم حتب اگه خوبم گلایه میکردم وضع همین بود اینا شد که من تصمیم گرفتم دیگه غصمو  نگم دیگه حتی به همسرم)