ساعت ده اومد جاروبرقی مو گرفت بردددد ک برددددد حالا دم ب دقیق میکشه . اگ جارو برقیم بسوزه چ کنم همیشه همینه میاد میبره دخترش ک مجرده هی میکشه جاروبرقی روشن میمونه اونا حرف میزنن با هم😑😑😑😑شوهرم خبر نداره بفهمه اول کله منو میکنه بعدم مامانشو تو این گرونی عجباااااا درضمن نمیذاره خودمم بکشم حس میکنم بدش میاد باز خودم میکشدیم میذاشتم هی خنک شه الان ی ساعت روشنه 😡😡😡😡😡😡😡😡توروخدا نگین خسیسه والا گرونیه ما هم اول راهیم الان سیمش جمع نمیشه چون خاهر شوهرم کشیییید از ته درمده دیگ نمیره تو واقعا بد ادم نه نتونه بگ😯😯😯😯😯😯😠😠😠😠😠😠😠😠😠
خیلی بد ملاحظه نمیکنن ادم باید رو داشت باشه بگ ن که من و شما نداریم😣😣😣😣
اونی که رو داره میگه شرمنده نمیدم از جایی اومده که از روز اول به همه نه گفتن و وسایلشون براشون ارزش داشت در حد جونشون،نه من و شما،خیلی بده با خانواده شوهرت یه جا باشی،مثل گاو سرشونو میندازن پایین میان،اینو میخوان اونو میخوان،یه بار مادرشوهرم مثل فشفشه نه سلام نه علیک اومد دسته ی جاروبرقیو برد ،جوری از جادراوردش که گفتم این چشه دیوونه شده...
وای حرصم گرفت استارتر حتما به شوهرت بگو چون در هر ت دعوا میشه مگه نه الان اکه بفهمه میره دعوا با مادرش خب فردا خرابشه هم با تو دعوا میکنه اونوقتم روا نیست سکوت کنی خراب شدنشو گردن بگیری باید بگی مامانت میبره دایم روشنه خراب میشه بازم دعواست چرا ازاول بهش نگفتی تازه اگه هم حرفتو قبول کنه مادرش برده خراب کرده جنگ اول به از صلح آخر حتماااااااااا بگو
به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.