2777
2789
عنوان

بچه ها شما بگین من چی بگم به مادرشوهرم؟😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 38 پست
خیلی بد ملاحظه نمیکنن ادم باید رو داشت باشه بگ ن که من و شما نداریم😣😣😣😣

اونی که رو داره میگه شرمنده نمیدم از جایی اومده که از روز اول به همه نه گفتن و وسایلشون براشون ارزش داشت در حد جونشون،نه من و شما،خیلی بده با خانواده شوهرت یه جا باشی،مثل گاو سرشونو میندازن پایین میان،اینو میخوان اونو میخوان،یه بار مادرشوهرم مثل فشفشه نه سلام نه علیک اومد دسته ی جاروبرقیو برد ،جوری از جادراوردش که گفتم این چشه دیوونه شده...

وای حرصم گرفت استارتر  حتما به شوهرت بگو چون در هر ت دعوا میشه مگه نه الان اکه بفهمه میره دعوا با مادرش خب فردا خرابشه هم با تو دعوا میکنه اونوقتم روا نیست سکوت کنی  خراب شدنشو گردن بگیری باید بگی مامانت میبره  دایم روشنه خراب میشه  بازم  دعواست  چرا ازاول بهش نگفتی تازه اگه هم حرفتو قبول کنه مادرش برده خراب کرده جنگ اول  به از صلح آخر حتماااااااااا بگو

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگگگگ وااااا مگ من چیکارش دارم اصن این سرمن ی بلای های اوردن ک بگم دلتون خون میش

بگو سیمشو خراب کردین دیگه, نمیشه هم ک همش کوتاه بیای

میخاد بدش بیاد میخاد خوشش بیاد, مرگ یبار شیون ی بار

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
نه نمیخره لامصب روزی پونصد تومن خرج دخترش میکن ی جاروبرقی نمیگیرع

مگه عصر قجره😯😯😯 من بودم نمیدادم میگفتم خرابه

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

چی میشه حالا

شوهرت از تو بدتره حالا مادرشه ببره بترکونه جارو رو

چی میشه این همه زحمت کشیده بزرگش کرده 

انقدر یعنی جارو ارزش داره؟ 

متاسفم 

اگه زنداداششتون همچین حرکتی بزنه میاید میگید عرووووووسموووووووون فلان 

والا.... 

تیکر تولد یک سالگی دخترم
 چی میشه حالا شوهرت از تو بدتره حالا مادرشه ببره بترکونه جارو رو چی میشه این همه زحمت کشیده ...

برو بابایا دلت خوشه کدوم زحمت وختی تمام هدفش اینه بزنه جاروبرقیو بترکونه و یه یکی دو میلیون خرج بزاره دستمون بهش نمیگن مادر

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍