2777
2789
عنوان

برنامتون چیه؟؟

221 بازدید | 41 پست

برای امروز چه برنامه ای دارین؟مهمونی؟خرید؟گردش؟چی؟؟؟؟بگین ببینم فقط من بی برنامه و علافم یا اینکه تنها نیستم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هيچ وقت برنامه نداريم  چون نه پول داريم  نه ماشين😄😄😄😄😄😄

انشاالله خدا بهتوووون بهترین ماشین رو میده  با سلامتی و دلخوش و جیپ پر پول😃

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
روز نظافت !!😃

وای نه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
انشاالله خدا بهتوووون بهترین ماشین رو میده  با سلامتی و دلخوش و جیپ پر پول😃

مرسى عزيزم 

ان شاالله 

ديشب به شوخى به شوهرم گفتم اگه ١٠٠ ميليون پول داشتم زندگيمون از اين رو به اون رو ميشد 

و به همه چيزهايي كه ميخواستيم ميرسيديم 

🧿