سلام خانما شوهر من مرد خوبیه مهربونه ولی یه خصلت خیلی بد داره خیلی خیلی بد مثلا من حساس میکنه رو مسائل اگه بدونه من رو یه مسئله حساسم خیلی رو مخم میره مثلا میدونه من از یه چیزی بدم میاد انجامش نمیده ولی وقتی تماس میگیرم مثلا میگه فلان جا هستم یا فلان کار میکنم درصورتی که اینطوری نیست فقط حرص من میخواد دربیاره فقط هم برا من اینطوری من همش میگم حتما خودم یه ضعفی نشون دادم اینم دیگه این کارا رو میکنه یه دختر دارم هر چی بزرگتر میشه همینطوری رفتار میکنه مثلا میگه میرم پارک میای بریم بچه کلی خوشحال میشه هنوز لباس نصفه نیمه پوشیده این مرد میره بیرون و میگه خداحافظ دخترم،،اینم کلی گریه میکنه میفته دنبالش امروز دیگه دخترم دعوا کردم گفتم برگرد نمیخواد بری ولی بچه است نمیدونه که دیگه به شوهرم گفتم که این رفتارا رو نشون میدی برل آینده اش خوب نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم که اصلا کاری نمیتونم براش انجام بدم چون بالاخره معلومه درست تربیت نشده منم خیلی حرف میزنم میگم اینقدر اذیتش نکن درر اینده شاید همسرش همینکار کرد باهلش این فقط عادت میکنه بیفته دنبالش به جای اینکه قوی باشه البته دور از جونش باشه همسر بد نصیبش بشه شوهرم دو بار خوبه دوباره روز از نو روزی از نو
همسرمنم رفتار بدخیلی داره ولی این یکی خییییلی توچشم بود. مثلا میدونه من بدم میاد نگاهش بچرخه اینوراونور ولی بیرون ک میرفتیم بادستش هی منو تکون میدادخانومه رو فلانوووو
والا اینی که میگی ضعیف بودن بچه نیست یه آدم بزرگ با من هم این جوری رفتار کنه عکس المعلم همینه چه برسه به بچه،شوهرت رفتارش مشکل داره باید عوض کنه، اتفاقا فکر کنم کم کم همین رفتارای شوهرت باعث دخترت قوی و بی تفاوت شه!