2777
2789

سلام خانما شوهر من مرد خوبیه مهربونه ولی یه خصلت خیلی بد داره خیلی خیلی بد مثلا من حساس میکنه رو مسائل اگه بدونه من رو یه مسئله حساسم خیلی رو مخم میره مثلا میدونه من از یه چیزی بدم میاد انجامش نمیده ولی وقتی تماس میگیرم مثلا میگه فلان جا هستم یا فلان کار میکنم درصورتی که اینطوری نیست فقط حرص من میخواد دربیاره فقط هم برا من اینطوری من همش میگم حتما خودم یه ضعفی نشون دادم اینم دیگه این کارا رو میکنه یه دختر دارم هر چی بزرگتر میشه همینطوری رفتار میکنه مثلا میگه میرم پارک میای بریم بچه کلی خوشحال میشه هنوز لباس نصفه نیمه پوشیده این مرد میره بیرون و میگه خداحافظ دخترم،،اینم کلی گریه میکنه میفته دنبالش امروز دیگه دخترم دعوا کردم گفتم برگرد نمیخواد بری ولی بچه است نمیدونه که دیگه به شوهرم گفتم که این رفتارا رو نشون میدی برل آینده اش خوب نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم که اصلا کاری نمیتونم براش انجام بدم چون بالاخره معلومه درست تربیت نشده منم خیلی حرف میزنم میگم اینقدر اذیتش نکن درر اینده شاید همسرش همینکار کرد باهلش این فقط عادت میکنه بیفته دنبالش به جای اینکه قوی باشه البته دور از جونش باشه همسر بد نصیبش بشه  شوهرم دو بار خوبه دوباره روز از نو روزی از نو 

به بچه ات اجازه اشتباه کردن بده بپذیر که خطا کردن جزئی از روند رشدشه واین رو بهش یاد بده

من خودم هم هواش دارم هم سعی کردم مستقل باشه ولی این شوهر نفهم چکار کنم بالاخره اونم جزئی از تربیت دخترمونه 

ببخشيد استارتر جان ولي رك ميگم شوهرت مريضه بايد درمان بشه روانپزشك و مشاور ميتونه كمك كنه ....

حالم از كاراش به هم خورد خصوصاً وقتي بچه رو اذيت ميكنه قشنگ مشخصه مريضه ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

عزیزم پدر و مادر الگوی بچشه، هر مدل رفتار کنید اون یاد میگیره

سعی کن رو رفتار شوهرت کار کنی وگرنه با گفتن به دخترت، دخترت قوی نمیشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

والا اینی که میگی ضعیف بودن بچه نیست یه آدم بزرگ با من هم این جوری رفتار کنه عکس المعلم همینه چه برسه به بچه،شوهرت رفتارش مشکل داره باید عوض کنه، اتفاقا فکر کنم کم کم همین رفتارای شوهرت باعث دخترت قوی و بی تفاوت شه!