2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری روز یازده پریودی

1105 بازدید | 19 پست

کیتم روز یازده پریودیم دو خطش پررنگ شد چ زود تخمک گذاری کردم..چند روز رابطه داشته باشم بعدش؟

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیت تخمک گذاری از چه روزی استفاده میکنی؟ تا مشخص کنه زمان تخمک گذاری تو

ماه های پیش از چهاردهم ب بعد میزاشتم همیشه خط پایین کم رنگ بود..این دفعه از نهم گذاشتم پر رنگ بود اما روز یازدهم خیلی دیگه پر رنگ بوذ..فک کنم تخمک گذاریم زود اتفاق افتاده البته این ماه کلومفین خوردم

منم امشب گذاشتم تقریبا خط پایینی همرنگ بالایی بود ولی نه خیلی موندم که معنیش چیه

بعدشم من چون شاغلم شبا وقت میکنم کیت بذارم شب ۱۰ به بعد حالا موندم اصلا درسته یا نه

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
سلام میشه برام توضیح بدید که چطوری باید از کیت تخمگ گذاری استفاده کرد؟؟؟؟

یه نوار داخل بسته کیت هست که ادرار وسط روزت باشه بهتره...اون کیت رودر میاری و تا خط زیر مکس که نوشته داخل ادرار فرو میبری...بعد اگه دوتا خطش هر روزی ک پررنگ تر از بقیه بوذ اون روز تخمک گذاریته و تا ۲۴ساعت بعدش تخمک ازاد میشه و احتمال لقاح هست..البته میگن هروقت دیدین دو خط پرنگ شد رابطه داشته باشین تا پنج نوبت بعدش

منم امشب گذاشتم تقریبا خط پایینی همرنگ بالایی بود ولی نه خیلی موندم که معنیش چیه بعدشم من چون شاغلم ...

اره درسته...فردا هم همین موقع انجام بده با امشبت مقایسه کن ببین کدوم پر رنگ تره...فقط میگن ادرار اول صبح نباشه...

منم امشب گذاشتم تقریبا خط پایینی همرنگ بالایی بود ولی نه خیلی موندم که معنیش چیه بعدشم من چون شاغلم ...

و اینکه عزیزم اقدام داشته باش چون احتمال میدی پر رنگ باشه 

اره درسته...فردا هم همین موقع انجام بده با امشبت مقایسه کن ببین کدوم پر رنگ تره...فقط میگن ادرار اول ...

خط دوم پایینی باید همرنگ و پر رنگتر از بالایی باشه ؟

منم تازه دارم اقدام میکنم ماه پیش عفونت قارچی داشتم و تقریبا خیلی بهتر شدم الانم ترشح کم زرد متمایل به کرم دارم دیگه دکتر نرفتم اصلا نمیدونم درسته رفتم اقدام یا نه باز برم دکتر که عفونتمو چک کنه

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

من موندم کسی با وجود عفونت باروار شده یا نه

شدیدا هم این ماه دارم گرمی میخورم

خط دوم پایینی باید همرنگ و پر رنگتر از بالایی باشه ؟ منم تازه دارم اقدام میکنم ماه پیش عفونت قارچی ...

اره خط پایینی یا هم رنگ یا پر رنگ تر از بالایی بشه مثبته...دم کرده گل بومادران بخور برا عفونت عالیه تا حالا استفاده کردی؟

فقط مشکلت عفونته؟منکه پلی کیستیکم😞😞

آره عفونته مشکلم فقط 

راستش سونو دارم و پاپ اسمیر مشکلی نبود 

جوابشو به دکتر نشون ندادم ولی خودم خوندم چیزی ننوشته بود 

عفونتم پماد داد استفاده کردم این مدتم آویشن و پنیرک استفاده کردم . خودمو خشک میکنم و هر روز شورتمو عوض میکنم خیلی ترشحاتم کم شد الان فقط یکم شورتم زرد میشه