2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😭😭

301 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.

سردرد،سرگیجه،حالت تهوع(فقط هی عق میزنم ولی چیزی نمیاد)،زیردلمم خییییییلی دردمیکنه😭😭

بس ک گریه کردم کورشدم شوهربیشعورمم درکم نمیکنه میگه توعزیزنازی هستی خیلی لوسی وگرنه هیچ زن حامله ای اینجوری نیس.بیشعوراصلاشعورنداره‌.

میدونم شایدراهکاری نباشه ولی یکی کمکم کنه واسه بهترشدنِ حالم😭😭😭😭😭

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
خب شما نیاز به رسیدگی وعواطف سرشارشوهرداری که مناسفانه بعضی از اقایون در این موردبی ذوق تشریف دارند.

آره متاسفانه😔😔

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این دوسه هفته آینده هر لحظه زایمانمه حال روحیم افتضاحه شوهرم به فکر رفت و آمد با فامیلشه داره باهام بحث میکنه چرا دعوتشون نمیکنی!!!

راحتت کنم از زندگیم از دستش سیر شدم کاش سر زایمانم بمیرم

چندتامطلب پیداکن واسش بخون بفهمه همه همینطورن

فایده نداره.انقدخوندم انقدگفتم حالیش نمیشه.

خب ابجی به خودت استرس وارد نکن چون برای بچه ضررداره بایدتحمل کرد.

تاکی اینطوری بودنم میخوادادامه پیداکنه بخداتحمل ندارم‌.

این وسط هم بچه بیچاره م هم زجرمیکشه.

فایده نداره.انقدخوندم انقدگفتم حالیش نمیشه.

پس بزن به بیخیالی نصفه مردا همینن 

یه ذکر بهت یادمیدم بگو ارومت میکنه تجربه بهم ثابت کرده

صدمرتبه الهی ک و ن لقش😂

توبارداری باید مواظب خودت باشی توروحیه بچت تاثیرمیزاره

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
من تو این دوسه هفته آینده هر لحظه زایمانمه حال روحیم افتضاحه شوهرم به فکر رفت و آمد با فامیلشه داره ...

خدانکنه اینطوری نگو.

چقدبده وجوداینجورمردها ن درکی ن فهمی ن شعوری.

من تازه اولشم حال روحیم افتضاحه‌.

میگه ازعمداینکارمیکنی تاخودت برام لوس کنی ونازبخرم ولی اصلاااااینجورآدمی نیس ک بخوادنازبخره.

پس بزن به بیخیالی نصفه مردا همینن  یه ذکر بهت یادمیدم بگو ارومت میکنه تجربه بهم ثابت کرده صدم ...

من ذکرم فرق میکنه عزیزم میگم ب ت خ مم.

نمیشه زدبه بیخیالی سخته.😔

خب چاره ای نیست ابجی به فکر سلامتی جنین باش.

ممنون عزیزم💋

من ذکرم فرق میکنه عزیزم میگم ب ت خ مم. نمیشه زدبه بیخیالی سخته.😔

بائو بگی به تخمکم😅😅😅

یه راهی پیداکن چاره اینیست

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏