2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 24 پست
بائو بگی به تخمکم😅😅😅 یه راهی پیداکن چاره اینیست

مچکرم💋

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
خدانکنه اینطوری نگو. چقدبده وجوداینجورمردها ن درکی ن فهمی ن شعوری. من تازه اولشم حال روحیم افتضاحه ...

حالم خیلی بده خیلی زیاد ۹ماهه فقط دارم دیوارایه خونه رو میبینم و بیمارستان و دکتر و آزمایشگاه و سونوگرافی خستم از همه چی حتی یه پیاده روی منو نمیبره میگه حق هم نداری خودت بری میگم چرا میگه با اون شکمت آبرومو میبری با اون راه رفتنت حالا فکر کن لباسم گشاد گشاده و بلند آخه من چیکار کنم که اندامم بخاطر بچه این اینجوری شده مگه خطا کردم مگه کار ناشرعی کردم مگه کار بدی کردم همه باردارا اینجورین پس هیچ جا نباید برن😭😭😭

شوهر من از ناز متنفره البته اگه از طرف من باشه میگه تمومش کن حالم بهم میخوره ولی ننش ناز کنه یا خواهراش یا خواهر و برادرزاده هاش میمیره براشون این وسط فقط من میسوزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدا

شما باید زن شوهر من میشدید

میگه من فقط یه زن داشته باشم بچه بیاره ناز کنه!!!

به من میگه تو جرا دلت هیچی نمیخاد

بخدا میگه تو چرا مثل زنای دیگه شکم نداری

این کجاش بچه س؟؟ انقد کوچیکه!!

حالا من نه ویار دارم

نه شکم دارم

فقط صبح تا شب گریه که منو چرا مجبور کردی بچه ببارم؟؟؟

حالم خیلی بده خیلی زیاد ۹ماهه فقط دارم دیوارایه خونه رو میبینم و بیمارستان و دکتر و آزمایشگاه و سونو ...

وای عزیزم چقدسختت شده تواین نه ماهه.

نمیتونستی ب کسی بگی باهاش حرف بزنه تاشایدبهترشه؟

قبل حاملگیت هم اینجوراخلاقایی داشت؟

فدای دلت بشم که حسابی هم پُره.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
ای خدا شما باید زن شوهر من میشدید میگه من فقط یه زن داشته باشم بچه بیاره ناز کنه!!! به من میگه ...

الان چندوقتته ک شکم نداری؟

شماکه میدونی شوهرت اینطوریه حداقل الکی نازکن یهویی الکی بگو آی شکمم.

خوبه شوهرت اینکارامیکنه شوهرمن میگه مردنبایداینکاراکنه زشته.یکمی بهت حسودیم شد.

الانم اصلاگریه نکن ک برابچه ت بده ویهومردکلافه میشه الان خوب وآرومه ولی یهومیزنه ب سرش.

امروز عصر منو به زور برده بیرون بعد از دو ماه خوشم نمیاد جایی برم یا کسی رو ببینم

جدی میگم قدرشوبدون.

شوهرآدم هرچقدهم که دوستت داشته باشه اگریه زن سیاه زشت نکبت بیادبهش پابده وانتظااراتی ک ازتو داشته دراون ببینه ب اون دل میبنده.

حواست ب زندگیت باشه گلم.

وای عزیزم چقدسختت شده تواین نه ماهه. نمیتونستی ب کسی بگی باهاش حرف بزنه تاشایدبهترشه؟ قبل حاملگیت ...

به کی بگم فقط حرف خانوادش خصوصا مادرشو گوش میکنه اون که از خداشه پسرش منو اذیت کنه خوشحال میشه 

ممنونم عزیزم

به کی بگم فقط حرف خانوادش خصوصا مادرشو گوش میکنه اون که از خداشه پسرش منو اذیت کنه خوشحال میشه  ...

چ پسته مادرشوهرت.