2777
2789
عنوان

برای تولد عشقم چی بخرم؟کممککک😥

16194 بازدید | 40 پست

سلام خانوما😍

تولد عشقم نزدیکه و پارسال تولدش واسش انگشتر نقره خریدم سال قبلش لباس و دسبند امسال نمیدونم چکنم؟از طرفیم دلم میخاد سوپرایزش کنم

بنظرتون ساعت بخرم خوبه؟یا ساعت بخرم با پیراهن؟

بنظرتون اگ برم کافی شاپ و کیکشو بدم و بعد از پنج دق ک نشسیم واسش بیارن سوپرایز میشه؟

اگ راهکار دارین بگید خواهشا

(خانوما هرکسی قصد توهین و نصیحت داره خواهش میکنممممم تاپیکمو ترک کنه اخه من نیازی ب نصیحت ندارم و تا چن ماه دیگ ازدواج میکنیم و مامانم در جریانه پس ممنون میشم با نظراتون راهنمایی کنید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف پول چرم و عکسشم بزن رو شاسی 

و یه جشن قشنگ 

اگ بخای سوپرایزش کنی روز قبل تولدش سوپرایزش کن یا دوروز قبل ک شک نکنه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
😂😂😂جدی؟

اخه همه داره دوتا ساعت ادکلن بافت و شلوار و پیرهن و کت و کاپشن.دیگه چی میمونه که بخرم اخه؟!؟!؟😕😕😕😕

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

يا ساعت بخر يا عطر همون كافي شاپ يا رستوران خيلي خوبه باهاشون هماهنگ كن بعضي جاها خودشون كيك ميخرن بعضيا خودت بايد كيك بگيري ببري 

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️