2777
2789
عنوان

اونایی ک باiuiحامله شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 49 پست

[QUOTE=75869322]ان شاا هردومون جواب بگیریم...من ماه دیگه قراره انجام بدن هنوز تو مرحله ازمایشهام.یه سری داروهای تقوی ...[/QUOTEان شالا..ب من داروی تقویتی ندادن ک.. قرص ال دی ک هم فک کنم برای اینکه پریودی تون بیاد دادن.. . 

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان هشت روزه انجام داد از کارشون راضیم دیگه جواب متبت منفیش باخداست

ان شالا مثبت میشه گلم.. کجا انجام دادین؟چ داروهایی  بهتون دادن؟؟؟

ان شالا مثبت میشه گلم.. کجا انجام دادین؟چ داروهایی  بهتون دادن؟؟؟

ممنون ان شاء الله. من میلاد انجام دادم شوهرم یه خورده تحرکش کم بود. از روز دوم پری بهم قرص لتروزل داد تاهفت پری شبی دوتا، بعدازهفت پری روزی یه امپول گونال اف تا نهم، دهمم رفتم سونو انجام داد گفت یازدهم بیا ای یو ای اهان یه امپول ازادسازی تخمکم داد که شب یازدهم ساعت نه شب زدم

👶👶
ممنون ان شاء الله. من میلاد انجام دادم شوهرم یه خورده تحرکش کم بود. از روز دوم پری بهم قرص لتروزل دا ...

دردر نداشت ؟؟خودتون هیچ مشکلی ندارین؟؟دکترتون کی بود؟چقد شد هزینش؟؟ببخشید سوالام زیاد شد

دردر نداشت ؟؟خودتون هیچ مشکلی ندارین؟؟دکترتون کی بود؟چقد شد هزینش؟؟ببخشید سوالام زیاد شد

درد یه  کوچلو درحدمعاینه، نه مشکلی نداشتم، دکترم نیره خادم،داروهاش کلا شدصدو هشتاد هزینه ای یو ای شده هشتاد هزار. خواهش میکنم راحت باش

👶👶
درد یه  کوچلو درحدمعاینه، نه مشکلی نداشتم، دکترم نیره خادم،داروهاش کلا شدصدو هشتاد هزینه ای یو ...

چ خوب دکترشو زیاد شنیدم اسمشو. . هزینش هم خوب شده من نوین ک رفتم گفتم پانصد.. خوده دکتره ای یو ای کرد؟؟؟

چ خوب دکترشو زیاد شنیدم اسمشو. . هزینش هم خوب شده من نوین ک رفتم گفتم پانصد.. خوده دکتره ای یو ای کر ...

چون من بار اولم بود نمیدونم که خودش بودیانه من نمیشناسمش چون اونجا تیمی کار میکنن هردفه بری یه دکتره ولی کارشون خوبه دلسوزانه کارمیکنن

👶👶
چون من بار اولم بود نمیدونم که خودش بودیانه من نمیشناسمش چون اونجا تیمی کار میکنن هردفه بری یه دکتره ...

مرسی دوسته گلم مزاحمت نمیشم سرنمازم دعات میکنم.. . بی خبرم نذار.. حتما خبربدی ک چیشد

مرسی دوسته گلم مزاحمت نمیشم سرنمازم دعات میکنم.. . بی خبرم نذار.. حتما خبربدی ک چیشد

خواهش میکنم مراحمی عزیزم خیلی لطف میکنی. 

باشه حتما. ان شاء الله شمام هرچیزودتردامنت سبز بشه

👶👶
درد یه  کوچلو درحدمعاینه، نه مشکلی نداشتم، دکترم نیره خادم،داروهاش کلا شدصدو هشتاد هزینه ای یو ...

عزیزم کجا انجام دادی که انقدر هزینش کم شده؟

منم پبج روز پیش رویان انجام دادم که مرحله اخرش غیر اسونو ویزیت ۷۰۰ازمون گرفتن