2777
2789
عنوان

اونایی ک باiuiحامله شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم ووز ١٠ ام و از روز ٥ لتروزول خوردم و فردا ميرم وايه سونو صارم شروع iui دوستان اگه تجربه اي ...

سلام عزیزم من هنوز نرفتم تو سیکل ای یو ای ولی دوستمون

منتظر۹۶ای یو ای کرده پستشون رو ریپلای کنید ازش بپرسید گلم.... راستی مشکلتون چیه

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       
ان شاا۰۰۰ که نتیجه بگیرید.من یه بار پنج سال پیش با ای یو ای نتیجه گرفتم الان برای بچه دوم اقدام کردی ...

خداروشکر مشکلتون چی بود؟؟انشالا این سری هم جواب بگیرین

خداروشکر مشکلتون چی بود؟؟انشالا این سری هم جواب بگیرین

ممنون ان شاا۰۰۰ که شماهم بزودی مامان بشید.مشکلم تنبلی تخمدان بود و هست البته شدید نیست و یه کمی شوهرم ضعیفه.اون سری که نتیجه گرفتم ۶تا تخمک خوب داشتم و هایپر شدم دکترا میخواستن آی یو آیمو کنسل کنن وبا اصرار خودم انجام دادن و خدارو شکر نتیجه گرفتم ولی این بار یه دونه تخمک ۱۸ داشتم و حالا منتظرم ببینم نتیجه چی میشه

خواهش میکنم مراحمی عزیزم خیلی لطف میکنی.  باشه حتما. ان شاء الله شمام هرچیزودتردامنت سبز بشه

سلام عزيزم مباركت باشه يكم برامون توضيح ميدي چي خوردي چيكارا كردي بعد از اي يو اي چقدر ايتراحت كردي فرم بدنت چه جوري بود

سلام عزيزم مباركت باشه يكم برامون توضيح ميدي چي خوردي چيكارا كردي بعد از اي يو اي چقدر ايتراحت كردي ...

عزیزم هشت روزه ای یو ای کردم هنوز معلوم نیست تیکرم واسه دلخوشیه. بهم قرص لتروزول از سه پری تا هفت داد، آمپول گونال اف ازهفت تا نهم پری روزی یکی، آمپول هاش سی جی یازده پری ساعت نه شب واسه آزادسازی تخمک دوارزدهم هم آی یو ای کردم. استراحت به اون صورت نکردم ولی خب حداقل سه روز اول اگه استراحت کامل کنی بهتره من نتونستم گامیشم همه جا میرم کارامومیکنم ولی زیاد پیاده روی نمیکنم الانم منتظرم چهاردهم ای یو ای بی بی بزنم. 

👶👶
ن ندادن گفتن سری بعد ک پریود شدی از سوم تا هفتم پری دوتا لتروزول هشت نه و ده پری هم روزی دوتا امپول ...

خب بسلامتی ان شاا جفتمون نتیجه بگیریم اگه باردار شدیم حتما بهم خبر بدیم

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
عزیزم هشت روزه ای یو ای کردم هنوز معلوم نیست تیکرم واسه دلخوشیه. بهم قرص لتروزول از سه پری تا هفت دا ...

عزیزم چکار کردی بی بی چک زدی یا ن؟؟؟