2777
2789
حسابداری. نه آزاد. دیگه حال و حوصله درس خوندن ندارم. شرکت نمیکنم

اها ازاد گرونه رشته ما. اون سال ک اوردم اول ترم باید ۹۸۰۰ میدادیم نرفتم دیدم میشه ۴۰ یا ۵۰ میلیون بعد خودم با اتوبوس اینور اونور برم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اها ازاد گرونه رشته ما. اون سال ک اوردم اول ترم باید ۹۸۰۰ میدادیم نرفتم دیدم میشه ۴۰ یا ۵۰ میلیون بع ...

۴۰.۵۰ تومن فقط خرج ترماش میشه. دوباره مقاله و هزار جور دردسری که خودش داره کلی هزینه اونا میشه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۰.۵۰ تومن فقط خرج ترماش میشه. دوباره مقاله و هزار جور دردسری که خودش داره کلی هزینه اونا میشه

اره متاسفانه ب سرم زده دوباره برم ارشد دولتی بگیرم مقاله بیشتر کنم شاید مصاحبه بیارم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره متاسفانه ب سرم زده دوباره برم ارشد دولتی بگیرم مقاله بیشتر کنم شاید مصاحبه بیارم

من روحیه هنریم خیلی قویه. با اینکه عاشق رشته م بودم. الان دوباره دارم میرم سراغ کارای هنری و ادبیات هم که کلا تم زندگیم بوده. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من روحیه هنریم خیلی قویه. با اینکه عاشق رشته م بودم. الان دوباره دارم میرم سراغ کارای هنری و ادبیات ...

جدی میگی؟ اخه منم عاشق حسابداری شدم عاشق عدد عاشق ماشین حساب. ولی خب برم حسابداری این همه برق خوندمو چ کنم.هنر چی دوست داری؟ من اصلا استعداد هنری ندارم

جدی میگی؟ اخه منم عاشق حسابداری شدم عاشق عدد عاشق ماشین حساب. ولی خب برم حسابداری این همه برق خوندمو ...

من ۵ ساله حسابرسم. عاشق حساب کتاب.

از طرفی ذوق هنری یه چیز موروثیه. مثلا من بچه که بودم بابام برام‌مثنوی میخوند به زبان ساده! از همون موقع شعرخوانی و شب شعر و این چیزا رو دنبال کردم.

هنر خودم تو نقاشی و طراحی بود. دبیرستان و سال اول دانشگاه خیلی کار میکردم تا رسیدم به نقاشی روی بوم. بعدش رفته رفته گذاشتم کنار. فقط کتابای متفرقه میخوندم. گاهی هم معرق کاری میکردم.

الان دلم ساخت یه چیزی میخواد حالا یا نقاشی یا تخته هرچی. فقط ذهنمو آزاد کنم باهاش

من ۵ ساله حسابرسم. عاشق حساب کتاب. از طرفی ذوق هنری یه چیز موروثیه. مثلا من بچه که بودم بابام برام‌ ...

اتفاقا تو خونه اصلا کتابای ادبی خونده نمیشد همش ریاضی فیزیک بود.تنها درسی ک تقلب کردم رسم فنی ایم بود ک کلا نقشه رو دادم دوستم کشید ایم منو روش نوشت.اصلا ی خط صاف نمی تونم بکشم

اتفاقا تو خونه اصلا کتابای ادبی خونده نمیشد همش ریاضی فیزیک بود.تنها درسی ک تقلب کردم رسم فنی ایم بو ...

من یکسال تو خوابگاه بودم. دوستم رشته ش معماری بود. دو ترم اول همه طرحاشو من میکشیدم. حتی پروژه پایان ترمشو من انجام دادم

من یکسال تو خوابگاه بودم. دوستم رشته ش معماری بود. دو ترم اول همه طرحاشو من میکشیدم. حتی پروژه پایان ...

افرررین.