الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اصلا جالب نبوده برام.برای نیوتن و فیزیک و ریاضی مقاله ژورنالی دارم ولی این چیزایی ک میگید ر ...
مقاله رو که الان همه دارن! طرف پایان نامه ش هم پول میده مینویسن. چه برسه مقاله. کسی که اسم نیوتن به گوشش خورده باشه میدون کاشف جاذبه زمین هستش. زیر درخت سیب نشسته بود یه سیب میفته میخوره تو سرش.با خودش فکر میکنه که چرا از بالا به پایین افتاد؟ پرت میکنه دوباره میاد پایین. میفهمه زمین یه نیرویی داره که همه چی رو جذب خودش میکنه
اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
با اجازه شما برای برای دوره ارشد و مصاحبه دکتری باید چند تا مقاله تو مجلات تخصصی چاپ میکردیم که کردی ...
خب پس شما خودتون سختی مقاله کشیدین حداقل اینقدر مقاله رو بی ارج و قرب نکنید .مقاله اولم حدود ۱سال طول کشید نوشتم ۲ماه داوری و ادیت و ۲ماه چاپ.دیگه باید کار خودمونو ک بی ارزش نکنیم ک.
لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.