2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم بالاخره هر کس حرفی برای زدن پیدا میکنه یکی مادرشوهر یکی دوست پسر یکی همسر ... ماشالا هم ...

والا قدیما میرفتی ایمیل ساده بسازی زیر ۱۸ سال بهت اکانت نمیداد! اینجا که دیگه مشخصه وضعش چیه؟ 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
مثلا بزن جواب پژوهشهای علوم کلاس هفتم اغلب خودش میاد یا اول فعالیت رو تایپ کنی بعد اسم کتاب و پایه ر ...

کلاس هفتم😧

خدانگهدار

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اینا اطلاعات عمومیه. یعنی شما یه کتاب غیر درسی نخوندی؟ هیچ وقت برات جالب نبود بدونه جاذبه زمین چطور ...

نه اصلا جالب نبوده برام.برای  نیوتن و فیزیک و ریاضی مقاله ژورنالی دارم ولی این چیزایی ک میگید رو نمی دونم.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه اصلا جالب نبوده برام.برای  نیوتن و فیزیک و ریاضی مقاله ژورنالی دارم ولی این چیزایی ک میگید ر ...

مقاله رو که الان همه دارن! طرف پایان نامه ش هم پول میده مینویسن. چه برسه مقاله. کسی که اسم نیوتن به گوشش خورده باشه میدون کاشف جاذبه زمین هستش. زیر درخت سیب نشسته بود یه سیب میفته میخوره تو سرش.با خودش فکر میکنه که چرا از بالا به پایین افتاد؟ پرت میکنه دوباره میاد پایین. میفهمه زمین یه نیرویی داره که همه چی رو جذب خودش میکنه

مقاله رو که الان همه دارن! طرف پایان نامه ش هم پول میده مینویسن. چه برسه مقاله. کسی که اسم نیوتن به ...

نیوتن و اینا اره ولی شمس و مولانا موندم.

چ شیک در مورد مقاله صحبت کردی.حالا داری خودت یا نه همینجوری ی چیزی شنیدی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نیوتن و اینا اره ولی شمس و مولانا موندم. چ شیک در مورد مقاله صحبت کردی.حالا داری خودت یا نه همینجور ...

با اجازه شما برای برای دوره ارشد و مصاحبه دکتری باید چند تا مقاله تو مجلات تخصصی چاپ میکردیم که کردیم. 

با اجازه شما برای برای دوره ارشد و مصاحبه دکتری باید چند تا مقاله تو مجلات تخصصی چاپ میکردیم که کردی ...

خب پس شما خودتون سختی مقاله کشیدین حداقل اینقدر مقاله رو بی ارج و قرب نکنید .مقاله اولم حدود ۱سال طول کشید نوشتم ۲ماه داوری و ادیت و ۲ماه چاپ.دیگه باید کار خودمونو ک بی ارزش نکنیم ک.

با اجازه شما برای برای دوره ارشد و مصاحبه دکتری باید چند تا مقاله تو مجلات تخصصی چاپ میکردیم که کردی ...

دکترا چ رشته ایی اوردی؟ دولتی؟ من ازاد اوردم نرفتم ولی دولتی ام مصاحبه رد میشم

دکترا چ رشته ایی اوردی؟ دولتی؟ من ازاد اوردم نرفتم ولی دولتی ام مصاحبه رد میشم

حسابداری. نه آزاد. دیگه حال و حوصله درس خوندن ندارم. شرکت نمیکنم