2777
2789
ی درصد فکر نمی‌کنم که خب دختر تا به ته خط نرسه توو این جامعه طلاق نمیگیره، تا بحث مهریه میشه میگن عه ...

دقیقاً هیچ زنی اونم ایرانی احمق نیست زندگی ای که یک عمر زحمت کشیده ب جایی رسانده ول کنه طلاق بگیره زن دیگه صاحب شه هر چی ب ثمر رسانده اون بخوره زن ها مهریه دارن یک اهرم ترس برای مرد هاس ولی راحت می‌ره مرد خیانت می‌کنه با مادر خواهرش اذیت می‌کنه زن طفل معصوم رو هیچ زنی طلاق نمیگیره بدون اغراق میگم مگه خیانت ببینه پس مهریه واجب واجبه 

تنصیف اموال دروغ بزرگه اولا طلاق باید فقط از سمت مرد باشه دوما مثلا مهریه دین حساب نمیشه و به نظر قا ...

وا پس حق طلاقی که داریم چی میشه؟! 

زن میتونه حق طلاق بلاعزل بگیره 

تازه اگه شوهرش هم مشکل جدی داشته باشه 

میتونه درخواست طلاق بده مدارکش رو بیاره 

دادگاه بهش حق طلاق میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پس حق طلاقی که داریم چی میشه؟! زن میتونه حق طلاق بلاعزل بگیره تازه اگه شوهرش هم مشکل جدی داشته با ...

تنصیف ربطی به حق نداره نداره 

زن میتونه درخواست طلاق بده ولی با اینکار حق تنصیفش از بین میره (قوانین مسخره)

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

والا اروپایی ها بساز هستن آمار طلاقشون اینه میگه بعدشم زن چشمانش رو باز کنه نگران نباشه که مرد بهش د ...

زن اروپایی بهش بگی بیا نوکر ننم شو خونه داری کن بچه داری کن همونجا دهن خودت و مادرت رو سرویس میکنه. چهارتا بلاگر توهمی رو فالو کردین فکر میکنین زن خارجی خوبه درصورتی که هر کدوم از فامیلای ما که رفتن بعدش برگشتن از ایران زن گرفتن چون زنای خارجی هم‌پرتوقع ان هم مرد وضیفه اشه حتی تو اتاق زایمان بیاد و کمک کنه تو زایمان زنش نه مثل نر مفت خور ایرانی یه جا لم بده

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اصن کی گفته هدیه باید چند میلیارد باشه عجببببببب واقعا عجب آخه کادو دادن زورکی !!!!!

دوست عزیز، شما تا حالا رفتی جایی به زووووور ازت مهریه بگیرن؟! میری خواستگاری اون ها هم مهریه رو میگن خواستی قبول میکنی نخواستی برمیگردی خونه ت

چرا ی جوری میگی انگار تف. نگ گذاشتن پشت سرت که یا این هدیه میلیاردی رو قبول کن یا شلیک میکنم 

والا اروپایی ها بساز هستن آمار طلاقشون اینه میگه بعدشم زن چشمانش رو باز کنه نگران نباشه که مرد بهش د ...

اگه بساز بودن آمار ازدواج هاشون اونجوری نبود اونجا فقط دوست پسر دوست دخترن چون اعتماد بینشون کمه ازدواج کنن طلاق بگیرن نصف اموال مرد برای زن می‌ره حتی رونالدو بعد دوبار بچه اوردن دوست دخترش حاضر نیست دوست دخترشو بگیره برو درباره زندگی ش نگاه کن رونالدو یک جا می‌گفت با غذا های عربستانی ذاعقش جور در نمیاد دوست داره زنش آشپزی کنه ولی آشپزی نمیکنه فرض کن ب قیمت حال بد شدن خانوادشم اون زن دست به آشپزی نمیزنه بعلاوه خیانت هایی که زن های اروپایی میکنن.... هیچ وقت زن ایرانی با اروپایی مقایسه نکن زن ایرانی شرف داره به خارجی هیچ چیز تو فرهنگ ما از جمله مهریه بدون فکر نیس

چون تعداد مرد هایی که خیانت میکنن معتاد میشن کتک میزن خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون تیبا سواران هست که ...

تا این عقاید مرد ستیزی هست واقعا نمیشه گفت و گو کرد 

من نمی‌دونم مگه میشه یه مرد رو انقد مقصر کرد 

آخه با توجه به چه آماری 

چه اسنادی میگی که مرد ها خیلی خیلی خیلی بدن

بابا اون زمان که زن می‌ریخت تو خودش تموم شد 

الان دختری که آیفون ۱۴ پرومکس دستشه بهش بگی بالای چشمش ابرو هستش قهر میکنه می‌ره

واقعا نمیدونی که قبح و زشتی طلاق ریخته شده 

دیگه جشن طلاق میگیرن

چه ربطی به خونه باباش داره؟! باباش 20 سال 30 سال بزرگش کرده همه چی براش فراهم کرده منم نگفتم که پول ...

یجور میگی پدر دخترش رو بزرگ کرده

انگار بابای پسره رفته ۳۰ سالگی پسرش رو از تو جوب پیدا کرده 

خب اینم خرجش کرده

شمایی که دم از قوانین اروپا میزنی 

بهتره که همه ی قانون هاش رو مطالعه کنید 

مگه نمیگی تقسیم اموال دارن اونا 

ببین اونا برای زندگیشون چی میکنن( چه چیزهایی با خودشون میارن) شما داری مثه پرتغال سوا می‌کنی بینم کدوم قانون به دردت میخوره

نخیر محبت با زمین و خونه و اینا نیست 

اگه قانون این مملکت کلا ایراد داره مهریه اش هم باید عوض شه

شما از عرف فقط مهریه رو یاد گرفتی 

عرف اگه عرف بود الان‌ زن‌ها روسری داشتن نه لخت بگردن

ولی فقط مهریه پا برجا مونده

زن اروپایی بهش بگی بیا نوکر ننم شو خونه داری کن بچه داری کن همونجا دهن خودت و مادرت رو سرویس میکنه. ...

اگه میخوای بحث کنی با ادب بحث کن

این نری که میگی شامل نزدیکانت هم میشه 

اینم بهت بگم زن اروپایی مثه اقاش می‌ره بیل میزنه

رفتگر میشه برقکاری می‌کنه معدن کار میکنه

تمام کارهای آقایون رو میکنن 

اینا هم بگو