2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی بیایدد لطفا

180 بازدید | 27 پست

بچه ها روزی چندساعت ترم یک درس خوندن کافیه؟من خوابگاهم خیلی اذیتم سر مطالعه از طرفی یاد دوران کنکور میوفتم روزی ۱۲ساعت میخوندم از خودم بدم میاد🥲

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

جاااننننن

بالاخره وقنی سرتغ دانشجوهای پزشکی رو‌میگیرن منمممم میتونم بیام 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترم یک سبکه ، فیزیولوژی و اناتومی رو خوب بخون و بافت

بقیه اش رو پاس کن بره تا بره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

جااانننننبالاخره وقنی سرتغ دانشجوهای پزشکی رو‌میگیرن منمممم میتونم بیام

عزیزم🥰

ترم یک سبکه ، فیزیولوژی و اناتومی رو خوب بخون و بافتبقیه اش رو پاس کن بره تا بره

نه باید نمره ام خوب باشه پاس کن بره چیه 

تبریککک‌ میگم بهت خانم دکتر

همچنین عزیزم شما قدر میخونی

روزی 3 ساعت به نظرم بخون ولی قطع نکن جزوه هاتو منظم بنویس حرفای استادو بعد اینکه ضبط کردی همون روز برو یادداشت برداری کن حتماا وگرنه میفتی اخر ترم روی هم جمع میشه سخت میشه برات 

من روزانه نمیخوندم  کلاسها خیلی زیاد بود نمیرسیدم تو هفته آخر هفته ها میخوندم مثلا نهایتا  ۳.۴ ساعت ۵ شنبه ۳.۴ ساعت هم جمعه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
روزی 3 ساعت به نظرم بخون ولی قطع نکن جزوه هاتو منظم بنویس حرفای استادو بعد اینکه ضبط کردی همون روز ب ...

جدی کافیه ؟حس بدی دارم کم میخونم انگار 

من روزانه نمیخوندم کلاسها خیلی زیاد بود نمیرسیدم تو هفته آخر هفته ها میخوندم مثلا نهایتا ۳.۴ ساعت ...

جدی بعد نمره هات چطور شد