2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا تا چقد میاد پایین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 71 پست
وایی.خواهرشوهرت چی میگه نمیگه سرمون کلاه گذاشت ناراحت نیست؟😃😃😃

غلط کرده ناراحت باشه،منو شوهرم برا ب دنیا اومدن بچش رفتیم براش طلا گرفتیم خیلیم دلش بخاد🤣

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر اینکه لازم نبود این کارو بکنم ومثلا میخواستم کار اقتصادی بکنم

میفهمم چی میگی ولیاگ گرونم بشه فوقش تو سود کنی ولی ی کشور کلا رو هواس بااین گرونیا

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕
پلاک و زنجیر گرفتم،همش میگف ببر ببر ارزون حساب میکنم چون میخام برم جنس جدید بیارم ارزون میدم

مگه چندگرفتی ? خب مقدار گرمشم هست بعدشم طلا فروشیل معلوم نیس چطوری حساب میکنن ضرر نکردی من تو 404 یه جفت گوشواره گرفتم اونم فقط بخاطر تنبیه شوهرم

مگه چند بود?

از 1میلیون و خورده ای شروع میشد اصلا هم بهشون نمیخورد مثلا سه گرمی بودن.

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
همین ی خواهرو داره زیادم سنگین نشد همش۴گرمه،فدای تو

قربونت من که یکی ازداداشام تف هم کف دستم ننداخت.اونیکی هم ۵۰تومن داد😂خونه خریدن براشون کادو گرون بردم خونه خریدم هیچی نیاوردن😂😂😂😂😂شما والا فرشته اید

❤