2777
2789
 درس چی مدرسه چی😐

علاقه ای ب درس ندارم الانم ک ۱۸ سالمه ترک تحصیل کردم چون باید از راه دور میخوندم و دارم دوره های ارایشگری رو میگیرم تا دیپلم درسی رو تو این رشته بگیرم و ادامش بدم تا دانشگاه این پیشنهادو مربیم بهم داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=75703889]حالا اینایی ک دیر ازدواج میکنن چ گلی ب سرما زدن ک حروم نشدن😐😑[/QU😃😃😃😃 

هیچ گلی نزدن  این که حرف من نیس خودشون میگن 😐😐😐  تو این سایتم بسیاره البته بستگی در طرف  

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
علاقه ای ب درس ندارم الانم ک ۱۸ سالمه ترک تحصیل کردم چون باید از راه دور میخوندم و دارم دوره های ارا ...

این که علاقه نداشتی بحثش جداس حالا باز خوبه شما تو یه رشته ی دیگه مشغولی  منظورم باکسایی بود که اصلا کاری نمیکنن

راضی هستی؟؟ یا بر میگشتی به عقب این سن ازدواج نمیکردی؟؟

نه راضیم زندگی خودم خوبه هم شوهرم

اما باازم نمیزارم دخترم تو این سن ازدواج کنه 

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
نه راضیم زندگی خودم خوبه هم شوهرم اما باازم نمیزارم دخترم تو این سن ازدواج کنه 

فک کنم هر چقدر همه چیز اوکی باشه بازم تو سن خیلی کم سخت باشه

فک کنم هر چقدر همه چیز اوکی باشه بازم تو سن خیلی کم سخت باشه

خخخ نمیدونم ازدواج تو سن بالا رو تجربه نکردم که بتونم مقایسش کنم  

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
راضی هستین؟؟

ای،ولی چون دوسال نامزدبود،الان نیگم کاش بیست ازدواج میکردم بیستودو عروسی،الان ببستوهش سالمه یه پسردوساله دارم،دوس دارم تاسی سالگی دوتابچه داشته باشم،شوهرم یه سال کمترازمندبزرگتره دوس داشتم یه سه چهارسالی ازم بزرگترباشه

منکه تجربه ای ازدواجوتو سن کم نداشتم در اطرافیان به جز زنعموم که ۱۲سالش بود عقدش کردن

خدا رو شکر خوشبختن و خیلی از عموم راضیه ولی اصلا از مامان باباش راضی نیست بخاطر اینکه تو بچگی شوهرش دادن و میگه من اگه دختر داشته باشم‌تا ۴۰سالگی‌شوهرش نمیدم انقد که خودم‌اذست شدم

واقعنم ستم کردن در حقش منو دختر عموی بزرگم و اون زنعموم‌همسن هستیم

من الان پزشکم و تازه یکسال رفته سرخونه زندگی خودم

دخترعمدم لیسانس گرفته و کارمند و بچش سه سالشه

اون زنعموی طفلکم دوتا بچه داره ینی ۱۳ساله یکی ۳ساله خودشم با مدرک سیکل و خونه دار 

همش میگه وقتی خودمو با شما و دخترخالم (اونم ماماست) مقایسه میکنم میبینم عمرم تلف و تباه شده

واقعنم حق داره

در کل هرچی دیرتر ازدواج کنین بهتره البته نه خیلی دیر ها ولی دیگه حداقل ۲۰سال و حداکثر ۲۵سال

مگه میشه مگه داریم؟؟؟🙄🙄🙄

اینجاشنیدم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!