2777
2789
عنوان

میکس فیلم عروسی

1082 بازدید | 25 پست

سلام بچها  میشه چندتا اهنگ قشنگ برای میکس فیلم عروسیم بهم پیشنهادبدین لطفا؟؟ دوست دارم خودم اهنگ انتخاب کنم بدم لطفا اگ کسی اهنگ قشنگ داره اسمشوبگه دانلودکنم ک مناسب میکس عروسی باشه .مرسی دوستای خوبم😚😚

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ های سینا شعبانخانی

کدوماش قشنگه گلم ک دان کنم ؟ 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
اهنگ عشق شیرین از امیر فر جامو واسه فیلم خودم گذاشتم خیلی خوجله😍😍😍

مرسی دوستم حتما دانش میکنم 😍😚

اهنگ خاصی یادم نیس ولی پیشنهاد میکنم بیشتر اهنگ فارسی انتخاب کن 

اوهوم اهنگ خارجی مال ا ما بهترونو عروسی های لاکچریه ن عروسی ما ک تو تالار معمولی بود😄

دونه دونه  رو من رو ی کلیپ اسپرت دیدم خیلی قشنگ شده بود

اررره اونم خوشگل میش .مرسی عزیزم 

میثم ابراهیمی....

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

محسن ابراهیم زاده

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

[QUOTE=75677027] کدوم عزیزم   [/QUOTی دندم....یکیم اهنگ شهاب مظفری دلبری تو یکم کمترش کن

بنظرتون واس باغ اهنگ اندی سلام عاشقونه خوبه ؟؟