2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا لباس گرم ۲یا۳تا دارم اونم نمیپوشم واسه خوشگلی خریدم گرمایی هستم نمیتونم بپوشم ولی حواسم هست م ...

دقیقا منم همینجوری ام تموم لباس گرمام کادویی ان الانم با تیشرت نشستم✌😅

کم یعنی چقدر ؟ از منم دو روز بود عالی بود دوباره کم شد 😐😐

یعنی تکون هاشو بزور حس میکنم قبلا لباسم از تکون هاش تکون میخورد الان نه الانم یه لیوان شیر و شیره با یه لیوان اب خنک خوردم بزور ۵یا۶تا تکون خورد 

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
باورتون ميشه تو اين ٧ماه يه ليوان شيرم نخوردم ☹️☹️☹️ 

بخور حتما منم سه ماه اول ویار داشتم اصن نخوردم ولی الان روزی یه لیوان شیر میخورم و یه مقدار پنیر یا دوغ یا ماست.باید روزی سه واحد لبنیات استفاده کنی

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
دقیقا منم همینجوری ام تموم لباس گرمام کادویی ان الانم با تیشرت نشستم✌😅

باز تو تیشرت داری من با لباس زیر زیر پتوام😂😂😂🙈🙈🙈

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
۲۴ دی زد دقیقا دیروز رفتم سونو  

سونوی اولت کی زد؟منم اولین سونوم ۲۴ دی بود سونوهای بعدیم هی عقب تر اومدن منم وسطیشو فعلا گرفتم دارم جلو میرم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر