2777
2789
عنوان

بهم گفت به زن جماعت نباید بها بدی

314 بازدید | 31 پست

با پارتنرم داشتیم حرف میزدیم، گفت به زن جماعت نباید بها بدی

بعد من یجورایی سرد جوابش رو دادم بفهمه ناراحت شدم

گفت اگه بخاطر این ناراحت شدی ناراحت بمون با کسی که شوخی رو جدی میگیره حرفی ندارم

قبل خواب باز گفت ببخشید اگه ناراحت شدی در اصل ادم باید به زنش بها بده تا زندگیش خوب شه

الان نمی‌دونم واقعا حالم چجوریه):💔

اخی عزیزم 

چقدر سخت میگیری 😆

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر واقعیش همونیه که اول گفت الان فقط داره ماستمالی میکنه ک از دلت در بیاره

دیگه این رد فلگ نیست این آژیر قرمزه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
شوخیش هم قشنگ نیستمی گفتی از مادر و خواهر خودت شروع کن و بها ندهچند روز سرد باش

نمیتونم دیگه... بحث تموم شد

درسته من هنوز ذهنم درگیره بخاطر حرفاش حس بدی دارم

ولی اگه چیزی بگم باز دعوا میکنه که گیر میدی

نمیتونم دیگه... بحث تموم شددرسته من هنوز ذهنم درگیره بخاطر حرفاش حس بدی دارمولی اگه چیزی بگم باز دعو ...

چی بگم

بعدا غیر مستقیم بگو شوخی رو‌تحمل نمی کنی

زخمی بزن بر او عمیق تر از انزوا

وقتی مردی خودش درمورد اخلاق بدش اینطور هشدار میده، باید جدی گرفت. کسی که میگه من یک عوضی هستم رو باید باور کرد. 

شوخی کردن اینجوری نیست. آسیب رسوندن و آزار دیگران خنده دار نیست.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

معذرت خواهی کرده ولی بازم باید محتاط بود

همین امروزیا و روشنفکرا بدتر عقاید زن ستیزانه دارن

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا