2777
2789
انقباضات کاذبه رحم داره اماده میشه برای زایمان اگه زیاد شد تعدادش و پشت سر هم به دکتر بگو اگه نه که ...

واقعا الان زیاده فردا باید دکتر برم بعدش قرص گذاشتم داخل معذرت میخوام واسه قارچ کلوتریمازول شیافی نوشته خیلی درد داشت قبلا اینجوری نبوداصلن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشع تجربتون را بگید به من لطفا من ۲۶ هفته ام امروز نی نی تکوناش کم بود یعنی بعد هر غذا چند تا تکون و والسلام ایا ۲۶ هفته همینجوره ؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

واقعا الان زیاده فردا باید دکتر برم بعدش قرص گذاشتم داخل معذرت میخوام واسه قارچ کلوتریمازول شیافی نو ...

تو نوار قلبم مشخص میشه انقباض همون دستگاه ان اس تی که بیمارستان ها دارن ولی پشت سر هم و متداولش خطرناکه تو ماههای هفت و هشت عادیه

میشع تجربتون را بگید به من لطفا من ۲۶ هفته ام امروز نی نی تکوناش کم بود یعنی بعد هر غذا چند تا تکون ...

عزيزم من اصلا دقت نميكنم كي تكون ميخوره ولي بيشتر وقتي دراز ميكشم يا چيزي ميخورم يا وقتي اعصابم خراب ميشه بيشتر تكون ميخوره

میشع تجربتون را بگید به من لطفا من ۲۶ هفته ام امروز نی نی تکوناش کم بود یعنی بعد هر غذا چند تا تکون ...

والا پسر منم ۲روزه هی اعصابم مو ریخته بهم پریروز کم بود دیروز خوب بود تکون هاش امروز دوباره کم شده فردا میرم صدا قلب شو بشنوم خیالم راحت بشه ۱۴ هم وقت دکترممه

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
انقباضات کاذبه رحم داره اماده میشه برای زایمان اگه زیاد شد تعدادش و پشت سر هم به دکتر بگو اگه نه که ...

اگه بچه خودشو جمع بکنه انقباض نیس رحم خودشو جمع کنه انقباضه.من از هفته ۲۵ چندبار رحمم سفت میشد و شل میشد تا تو هفته ۲۸ بادرد زایمان بستری شدم خداروشکر زود رفتم اوکی شدم الانم دیگه انقباض ندارم بخاطر سولفات تراپی و آمپول پرولوتون

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
والا پسر منم ۲روزه هی اعصابم مو ریخته بهم پریروز کم بود دیروز خوب بود تکون هاش امروز دوباره کم شده ف ...

کم یعنی چقدر ؟ از منم دو روز بود عالی بود دوباره کم شد 😐😐

ب منم میگن ولی خب فک کنم راسته واقعا

من کلا لباس گرم ۲یا۳تا دارم اونم نمیپوشم واسه خوشگلی خریدم گرمایی هستم نمیتونم بپوشم ولی حواسم هست موقع خواب پتو از روشکمم کنار نره 

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢