2777
2789
عنوان

زندگی توی تهران. میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 48 پست

دوستان اینو در نظر بگیرین ک من یک نفرم و شما خانواده درسته ک سخته ولی خب هزینه ها فرق داره. بعدشم مطمئن باشید کسایی ک تهرانید یه هفته ام شهرستان دووم نمیارید چون اون امکاناتی ک اونجا هست تو شهرستانا نیست

شرایطت سخته و داری با زندگیت قمار میکنی . خیلی باید سنجیده رفتار کنی و گیر آدمای  بد نیوفتی اگر پس اندازی داری که مدتی بیای امتحان کنی و شرایط کار و امنیت و مخارج اینجا دستت بیاد بیا و یه محک بزن خودت را ولی  با آرایشگری و پرستاری  بدون تحصیلات و مدرک و پشتوانه خانواده اینجا جهنم میشه برات .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اینو در نظر بگیرین ک من یک نفرم و شما خانواده درسته ک سخته ولی خب هزینه ها فرق داره. بعدشم مط ...

همسر منم همیشه این حرف شما را میزنه .دوران دانشجوییش تهران بوده ..

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

برو شهر بزرگتر نزدیکت نه تهران باز خود دانی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

تهران قبلا شاید مناسب بوده برای کار و پیشرفت ولی دیگه انقدر پر شده که خود اونایی که تهرانن از پس زندگی تو تهران برنمیان

فقط هزینه رفت و آمد و ناهار دانشگاهم ماهی 200 تومن میشه

واقعا خیلیا بیکارن و دنبال کار میگردن بعید میدونم شما بتونی کار پیدا کنی

تهران قبلا شاید مناسب بوده برای کار و پیشرفت ولی دیگه انقدر پر شده که خود اونایی که تهرانن از پس زند ...

من تهران بودم دیشب رسیدم والا تمام در و دیوارش تبلیغ بود واسه کار سایت دیوار کلی اگهی استخدام بود برای هر شغل. تعجب میکنم شما اینو میگی. اره اگر دنبال پست ریاست هستن نه اون نیست