سلام خانوما من شهرستان زندگی میکنم ولی قصد دارم به تهران بیام و اونجا تنها زندگی کنم. ۲۴سالمه خانوادم مشکلی با این قضیه ندارن. فقط یکم استرس دارم. من ۵سال ارایشگری کار کردم و الانم کلاس خیاطی میرم . گفتم اگه بشه پرستاری یه سالمند رو بگیرم برای شب ،روزا هم برم سرکار چون توان مالی خونه گرفتن ندارم.به نظرتون اونجا دنبال چه شغلی باشم؟ اینجا واقعا جای هیچ پیشرفتی نیست و باید این ریسک رو بکنم. اما استرس هم دارم
دوستان اینو در نظر بگیرین ک من یک نفرم و شما خانواده درسته ک سخته ولی خب هزینه ها فرق داره. بعدشم مطمئن باشید کسایی ک تهرانید یه هفته ام شهرستان دووم نمیارید چون اون امکاناتی ک اونجا هست تو شهرستانا نیست
شرایطت سخته و داری با زندگیت قمار میکنی . خیلی باید سنجیده رفتار کنی و گیر آدمای بد نیوفتی اگر پس اندازی داری که مدتی بیای امتحان کنی و شرایط کار و امنیت و مخارج اینجا دستت بیاد بیا و یه محک بزن خودت را ولی با آرایشگری و پرستاری بدون تحصیلات و مدرک و پشتوانه خانواده اینجا جهنم میشه برات .
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تهران قبلا شاید مناسب بوده برای کار و پیشرفت ولی دیگه انقدر پر شده که خود اونایی که تهرانن از پس زند ...
من تهران بودم دیشب رسیدم والا تمام در و دیوارش تبلیغ بود واسه کار سایت دیوار کلی اگهی استخدام بود برای هر شغل. تعجب میکنم شما اینو میگی. اره اگر دنبال پست ریاست هستن نه اون نیست