2777
2789
عنوان

خانما میشه راهنمایی کنین منو

55 بازدید | 11 پست

من دوتا بچه دارم یکیش ۶ساله اونیکی ۴ساله اینااصلاتواتاقشون نمیخابن همش میان اتاق ما و خواب مارو بهم میزنن فقط میگن مامیترسیم ماهم چیزترسناک نداریم نه فیلمی دیدن نه چیزی ماگفتیم تواتاقشونم نورمناسب شبا که به دلخواه خودشون باشه رو گذاشتیم ولی بشدت این مساله مارو آزار میده البته اینم بگما این مشکل جدیدی نیس مانزدیک دوساله که خواستیم جای خواب اینارو جداکنیم این مشکلو داریم یه مدت اومدیم پذیرایی بااینا خوابیدیم یه مدت تواتاقشون یه مدتم اوردیم پیش خودمون ولی بازم دست بردار نیستن مگه یه تخت دونفره چندنفرجامیشن اصلا ارامشو ازما گرفتن شوهرم طفلک ازصب تااخرشب سرکاره شباهم که میادخونه اوضاع اینجوریه اینم بگم قبل خوابشون میبرم اتاقشون بهشون قصه میگم میخابونمشون ولی بعد یکی دوساعت بازمیان اتاق ما جدیدا گفتیم اتاقمونو قفل کنیم اگربیان بادربسته مواجه بشن و برگردن تختشون ولی این روشم جواب نداد ببخشین سرتونو به درد آوردم 

خواهشااگه کسی مشکل مارو داشت وحل کرده منوهم راهنمایی کنه پیشاپیش ازتون ممنونم

خداجونم بابت همه چیز شکرت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ضعف نشون دادی از خودت.خواهر من همین جور بود.پدرم ضعف نشون میداد و وابسته بود . حالا شما ببین کی ضعف نشون داده حتی اگه گریه کرد ساکتش کنید و بخوابونیدش تو اتاقش.رشوه ندید .خوابش که برد ببریدش تو اتاقش تا صبح هزار بار هم شد این کار را بکنید.یواش از سرش میفته

هرگجاکه بخوابن فوقش یه ساعت بعدبیدارمیشن اگه یکی ازما دوتا پیششون نبود اونوقت میان بازکنارما اول دخترم که بزرگه اون تنهامیخابید ولی اونم دیده داداش کوچکترش اینجوری ادا میده اونم اینکارومیکنه

خداجونم بابت همه چیز شکرت  

اصولا جای خواب جدا کردن خیلی سخته میگن اگه زیر 3سال موفق شدین جدا کنین خوبه بعدش سخت جدا میشن 

ببین این روش برا من جواب داد اول جای خوابمونو انداختیم تو اتاق پسرم بعد یه هفته جای خوابو بعد از خوابش انداختم دم در صبح قبل از اون پا میشدم ومیرفتم تو اتاقش میخوابیدم بدون اینکه بفهمه بعد یه هفته دور تر کردم در این حین یه لباس داشتم که چند روز پوشیدم ونشستم بعد اونو با فاصله میذاشتم کنار پسرم .این بوی بدن منو میداد فکر میکرد پیشش هستم 

سن بچه ها خیلی بده متوجه یه چیزایی میشن  به اقتضای رشدشون ودوست ندارن شما وهمسرتون تنها باشین وخلوت کنین برا همین از هر راهکاری استفاده میکنن تا پیش شما باشن