2777
2789
عنوان

وجـود جـن تـو خـونمـون،باردارا نیان مدیون نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 65 پست

ما خونمون ويلاييه پشت خونمون آپارتمانه . شبا از تو اتاق ما وقتي خيلي ساكته صداي بالا رفتن از پله اون خونه مياد منم اول ترسيدم بعد همسرم گفت نترس صداي آپارتمانيه كه دقيقا پشت ديوار اتاقمونه . ميخوام كاغذ بندازم تو اون مجتمع كه صداي پايتان مي آيد يواشتر لطفا پا بكوبين 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه چيز جالب ديگه اين بود كه وقتي پسرم كوچيك بود وتازه بدنيا اومده بود اصن تو خونه خودمون آرامش نداشت همش گريه ميكرد ميرفتيم خونه مامانم يا مادرشوهرم ساكت بود اون موقع نميفهميدم مامانمم كه ميومد ميگفت صبح تا ظهر خونتون خوب ولي عصر به بعد يه جوريه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

یه روز سره مادرشوهرم با شوهرم دعوام شد دم غروب بود دخترمو برداشتم رفتم خونه مامانم ، ساعت ۱۰ اینا بود دیدم شوهرم اومد اونجا با زیرشلواری ،انگار از یه چیزی ترسیده بود

من باهاش حرف نزدم ،خواهرم پرسید چیه چرا انقد هراسونی؟ شوهرم گفت تو خونه سرم تو گوشی بود کلش بازی میکردم ،لامپ اتاق روشن شد ،خندیدم رفتم خاموشش کردم اومدم نشستم با صدای بلند گفتم اگه واقعا هستی یه کاری بکن که دیگه باورم شه، شوهرم قسم میخوره میگه همون لحظه لامپ اتاق دوباره روشن شد ،منم سریع با دمپایی زدم بیرون اومدم اینجا

هی روز به روز ترسم بیشتر میشدو میگفتم ولش کن بابا توهوم زدم اینم بگم که من حس ششم خیلی قویه، تا این ...

هر چقدر حس ترست بیشتر باشه بیشتر بهت نزدیک میشن تجربه شخصیم میگه .هر روز چند صفحه قرآن بخون .نذار قران تو خونه ات خاک بخوره بسم.اللهالرحمن الرحیم رو رو کاغذ بنویس تو هر گوشه خونه بدار یا روی دیوارها یه جاهایی که تو دید نباشه بذار .من الان هم که باردارم یه چیزهایی حس میکنم ولی نه به شدت قبل و نه اینکه حس کنم عمدی میخوان اذیت کنن. حس میکنم نمیتونن اذیتم کنن چون فقط توکلم به خداست و نمیتونن قوانین خدا و کسی رو که به خدا پناه آورده رو اذیت کنن .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
میگم بخورتتا

😂😂😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

مامانم هی اسرار میکرد برین پیش یه سید دعا نویس که تو محلمونه، من دیروز با دختر خالم رفتم پیشش

ماجرا رو تعریف کردم گفت این کار من نیست ، و جدی بگیرین چون میتونه صدمه جانی هم بهتون بزنه بچه کوچیکم دارین خطرناکه

گفتم من جایی رو بلد نیستم پیش کی برم اخه ،گفت پرسوجو کن ، حالا از شما دوستان میپرسم تجربتونو بگین ،من ساکن کرجم اگه کسیو میشناسین بهم معرفی کنید

خودت و خونوادت همیشه حرز امام جواد باخودتون داشته باشیدش. خودم شخصا تجربه کردم و رفع شد

و اینکه مدام توی خونه قرآن و مخصوصا سوره بقره بخونید یا بذارید بلند پخش شه

یه صلوات مهمونم می کنین؟