2777
2789
عنوان

خط کمرنگ بی بی چک

534 بازدید | 17 پست

سلام، خانما اگه هستین لطفن جواب بدین.

من روز ۱۶ انتقالمه امروز با کلی استرس بی بی چک زدم خط T رنگ صورتی کمرنگ شد وقتی نگاه میکنی مشخصه ولی مثل خط Cپرنگ نیست.

بنظرتون جواب بی بی چکم چی شده؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من هاله انداخته بود فقط.

16هفتمه الان

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

عزیزم روز ۱۴ انتقال به بعد دیگه میتونی بیبی چک بزاری از همسرت یا کس دیگه ای بپرس ببینه هاله داره یا نه..جون آدم خودش گاهی خیال میکنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)