2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوتی همین برام کافیه که امشب تو بارون به این زیادی داشتم از جلو کافه رد میشدم بعد کراشم تو کافه بود اومد دم در منو دید که نگاه کنه منم داشتم نگاش میکردم حواسم به جلو نبود با باسن رفتم تو یه گودال بزرگ آب بعد نمیدونستم بخندم یا گریه کنم اومد کمکم کرد خداروشکر جلو خنده ش گرفته بود😂🤣💔

با شوهر جان اون اوایل که دوست بودیم رفتیم رستوران

یه دونه دوغ بزرگ خانواده گرفتیم

من این بطری دوغ دستم بودم یه کم تکونش دادم بعد درشو باز کردم

چشمتون روز بد نبینه... در دوغ رو باز کردن همانا و منفجر شدن میز ما همانا... انگار آتش فشان فووران کرد

تمام سر و صورت و لباسا و میز و اطرافمون دوغی شد

یه قطره دوغ ته بطری نموند

هیچ وقت تو زندگیم همچین چیزی ندیده بودم و دیگه هم ندیدم😂

علاوه بر اون وسط جمعیت آبرومونم رفت

اون بنده خدا هم آدم خوبی بود بازم حاضر شد منو بگیره

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من با یکی از دوستام قهر بودم اسمش سما بود بعد اسمه اونیکی دوستمم ثنا بود بد یهو تند تند که داشتم میگفتم ثنا دوستت دارم گفتم سما دوستت دارم سوتی دادم خودم تا چند دقیقه هنگ کردم

من سر سفره امشب با فریاااد گفتم ممد تو اب منو بخور من ابتو خوردمجمع ب سکوت فرو رفت پسرخالم داشت میمر ...

ممد چی کار کرد؟

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

ی روز به بابام گفتم مامان 😂

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

ممد چی کار کرد؟

ممد پوکر شده بود😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اخرشم تازه فهنیدم خراب کردم گفتم اهااا باشه🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بابام یه چیزی بهم داد گفت اینو بده به مامانت من گفتم مامانم کیه!

بابام خندش گرفت گفت پسر جان بیا شیرتو بخور 😂

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،