2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و بارداری

332 بازدید | 22 پست

سلام خانوما. آیا ممکنه بی بی چک منفی باشه درحالی که باردار هستیم؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام اکنون او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله ک اره

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

من دو روز پیش وقت پریودم بود بی بی زدم منفی بود ولی هنوز پریود نشدم ینی ممکنه بی بیچک اشتباه نشون بده؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام اکنون او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم🤗

خطای بی بی چک میتونه درصدش بالا باشه. و اینکه چقد از عقب افتادن عادتتم گذشته باشه و بی بی چک استفاده کنی خیلی مهمه.

من سر بارداری دومم بعد یک هفته بی بی چک استفاده کردم منفی شد.هفته ی بعدش زدم مثبت نشون داد.

ولی ازمایش خون مطمئن تره

انشالله اگه پریود نشدم میرم ازمایش میدم

من دو ماه پیش دو روز عقب انداختم بی بی چکمم منفی بود روز سوم پری اومد😢😢

منم دوماه پیش بعد از ده روز عقب انداختن پریود شدم😑

منم دوماه پیش بعد از ده روز عقب انداختن پریود شدم😑

دیگه داغونم کاشکی مامان بشم این ماه 4 روز مونده تا پری

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
دیگه داغونم کاشکی مامان بشم این ماه 4 روز مونده تا پری

انشالله این ماه نی نی میاد تودلت  

انشالا که مامان شدی عزیزم

مرسی عزیزم انشالله😍😍😘