2777
2789
عنوان

بچه ها بهم کمک کنین که چیکار کنم

101 بازدید | 17 پست

من هر هفته باید برم دانشگاه پنجشنبه هارو .سر نگهداری بچم همش نگرانم .چون مامانم نمیتونه یعنی عذاب میکشه بچه رو نگه میداره چون مریضه حالا در هفته دوروزشو باز مامانم نگه میداره .این وسط مادرشوهرم واسه روحیه گرفتن گفت بده نگهدارم .اما....مشگل اینجاست که هروقت عشقش بکشه نگه میداره نکشه میگه نه خب بده مادرزنت نگهداره .نوبتی کردن واسه خودشون.بماندکه نگهداری هم بلدنیست بچه بالامیاره و...درکل مجبورم بدم دستش.حالا نکته اینجاست که به شوهرم اصلا نگفتم مامانم مریضه چون اگر بدونه مامانم اعصابشه .اونوقت میگه خانوادتون کلا مشگل دارن .حالا من چیکار کنم نگهداری بچمو نوزاده؟

توضیح اینکه خانواده شوهرم وخودش سواستفاده گرن مثلا شیرخشکو گفتیم نوبتی خانواده ها بدن وقتی نوبت خانوادمه من میخرم الکی میگم اونا دادن جون مول ندارن تو گرفتارین .اما بردز ندادم ایناشونو.مادرشوهرم پولداره خیلیییی اما از بیشعوریش میگه نوبتی .حسودم هست با مادرم .

بذارش مهد

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

نمیشه؟  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شايدم شما فكر ميكني مادرشوهرتون پولداره يا وقت و اعصاب بچه نگه داشتن داره، همونجور كه همسر شما هم فكر ميكنه مادرتون حالش خوبه و لابد پول داره نوبتي براي شير خشك كه ميخره 

نميشه همه دروغها و دورويي ها و پنهان كردنهاي شما درست و خوب و اكي باشه به اونها برسه بد باشه و بشن بدجنس و  سو استفاده گر و ... 

شما هم كاش صبر ميكرديد زماني بچه دار ميشديد كه اقلا هزينه شيرش رو يتونيد پرداخت كنيد

شیرخشک نوبتی چیه؟ من متوجه نشدم 

چجوری همسرت از بیماری مادرت بی خبرن؟

نمیتونی فعلا که زمستونه مرخصی بگیری بهار بچه رو بزاری مهد؟

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
اتفاقا اصلا خوب نیست ادم بی عزت میشه

از نظر ايشون و خيلي هاي ديگه تو اين سايت منظورم بود . خانواده همسر ايشون و خود همسرش اونقدر بي حاشيه هستن كه بيماري مادر ايشون رو اصلا نميدونن، از وضعيت مالي مادر ايشون خبري ندارن ، حتي همسرش اونقدر بي حاشيه هست كه احتمالا قاطي هزينه هاي خونه و از همون پول عادي خرج خونه يك هفتع در ميون ايشون به جحاي مادرش شير خشك ميخره و شوهرش متوجه هم نشده، باز بد و بدجنس و سو استفاده گر و حسودن!!!! خدا نصيب كسي عروس و زن برادر اينجوري نكنه و اگر هم كرد به آدم عرضه اين رو بده كه از زندگيش پرتشون كنه بيرون بگه به دنيا آوردين كمباركتون باشه بريد هم بزرگش كنيد هم شيرش رو بخريد . والا

از نظر ايشون و خيلي هاي ديگه تو اين سايت منظورم بود . خانواده همسر ايشون و خود همسرش اونقدر بي حاشيه ...

عزیز حالا صبر کن خودش بیاد یه توضیحی بده هنوز که توضیحی نداده بدونیم جریان از چه قراره 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️