2777
2789

بخصوص تو بعضی کشورها که تیپ و لباس کارشون خیلی قشنگه و حق مطب هم دارن شنیدم 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم کشور حق مطب دارن؟ من پرستارم تا حالا نشنیدم

آمریکا و کانادا 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

تو  ظاهراره ولی خبلی سخته من به شخصا ادم حساسیم بیمارستان چنتشم میشه متاسفاته البته میدونم اخلاقم خوب نیست

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

معمولی

آره تو ایران معمولیه

مطمئنی؟؟؟

آره تو یوتیوب بزن یک دختره هست که تیتر ویدیوش اینه چرا پزشکی نرفتم و رفتم پرستاری تو آمریکا 

اون کامل توضیح داده