2777
2789
عنوان

اوضاع خیلی داغونه ها

198 بازدید | 14 پست

اوضاع کادر درمان واقعا بده تازه الان سالای خوبمونه پزشکا دنبال تخصص و رزیدنتی نمیرن حق هم دارن برن زجر بکشن ؟ میرن تو کار زیبایی پرستارا هم هر نیروی خوب و کاربلدی مهاجرت کرده یا رفته تو کار زیبایی و کاشت مو و ... 

این ماه استخدامی هست بعضی شهر ها حتی به تعداد ظرفیت هم ثبت نام نکردن !!!!! میدونید یعنی چی این یعنی فاجعه 

تعداد پرستار نسبت به مریض کمه همین باعث میشه نرسن به مریض الان یه بخش بیمارستان جنرال شهرمون بسته شده به خاطر کمبود نیرو!!!!!!! 

جوجه پرستار

عزیزم من دانشجوی پزشکی عمومی هستم هنوز وارد بالین نشدم 

یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین 

چرا بچه ها نمی‌رم دنبال تخصص مخصوصا لاین جراحی من شنیدم درآمد خیلی بالایی داره 

لطفا لایک نکنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیر خود نظام بهداشتی درمانیه درست مدیریت نمیشه هر بار یه پزشک میاد وزیر بهداشت میشه فقطم دنبال رانت بازی برا رشته خودشه تا وقتی هر کی دنبال منافع خودشه وضع همینع

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

عزیزم من دانشجوی پزشکی عمومی هستم هنوز وارد بالین نشدم یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین چرا بچه ها ...

به خاطر شرایط بد دوران رزیدنتی کشیک های زیاد بیگاری زیاد و قلدری سال بالایی ها، شرایطش اصلا انسانی نیست 

عزیزم من دانشجوی پزشکی عمومی هستم هنوز وارد بالین نشدم یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین چرا بچه ها ...

چون دوران رزیدنتی مث برده باهاشون رفتار میشه امار خودکشی رزیدنت ها رو ندیدی بیچاره ها شده ۳۶ ساعت تو بیمارستانن شیفتای زیاد کار زیاد مسئولیت زیاد اگه اشتباه کنی کسی ازت حمایت نمیکنه و مجبوری دیه بدی 

سال بالایی ها سال پایینی هارو ابیوز میکنن الان رشته هایی مث بیهوشی طب اورژانس صندلیشون خالی میمونه 

جوجه پرستار

چون دوران رزیدنتی مث برده باهاشون رفتار میشه امار خودکشی رزیدنت ها رو ندیدی بیچاره ها شده ۳۶ ساعت تو ...

خیلی شرایط بدی شدهبرای پزشکی

از اون طرف به سریا میکوبن و ادمو ناامید نمیکنن

از یه طرف دیگه همه میگن پزشکی خیلی خوبه و گل و بلبلی 🥲

لطفا لایک نکنید  
رزیدنتی خیلی وحشتناک تره خیلیا خودکشی میکننخیلیا هم قرص اعصاب میخورن

مگه سیستم بیمارستان ارباب برده ای نیست ؟

طبیعت رزیدنت از اینترنت بالاتره دیگه ؟ پس باید بیشتر فشار روی اینترن باشه درست نیگم؟

راستی کشیک های اینترن با رزیدنت یکیه؟

من هنوز وارد مقطع بالین نشدم 

لطفا لایک نکنید  
مگه سیستم بیمارستان ارباب برده ای نیست ؟طبیعت رزیدنت از اینترنت بالاتره دیگه ؟ پس باید بیشتر فشار رو ...

فضای رزیدنتی کلا فرق داره

خیلیاشون سعی میکنن با اینترنا ملایم برخورد کنن

تو رزیدنتی کسی رحم نداره

من کارم در ارتباط مستقیم با رزیدنتاس دقیقا میدونم چه خبره

کشیک ها اسما کمه اما بیشتر نگه میدارن ۱۶ کشیک هم دیدم 

محبورشون میکنن عملای خارج از کوریکولوم انجام بدن پولش بره تو جیب اتند