2777
2789
عنوان

نی نی سایتی های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 17 پست
دیگه لمس شدم :))

من کاربر 91 بودم که رفتم و نیومدم تا دوباره عضو شدم الان خیلی حرص میخورم اینجا اینطوری شده 

خدایی شماها که اینقدر قدیمی هستید حرص نمیخورید؟

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
   من کاربر 91 بودم که رفتم و نیومدم تا دوباره عضو شدم الان خیلی حرص میخورم اینجا اینطور ...

یه موج جدیدی تو سایت راه افتاد از سه چهار سال پیش دیگه هم کاریش نمیشه کرد منم چند ماه حرص خوردم ولش کردم چه میشه کرد همینه دیگه 

قبلا فکر میکردم تقصیر از،بی سوادی کاربرهاست اما الان که پسرم دوم دبستان هست میبینم پنجاه درصد تقصیر از نظام آموزشی هست که واقعا نگارش درست کلمات رو یاد نمیدن و پنجاه درصد تقصیر والدین که کوچکترین تلاشی نمیکنن بچه هاشون کمی مطالعه کنن و چهار تا کتاب بخونن که کمی دایره لغاتشون وسیع بشه فقط اینترنت و اینترنت و اینترنت که هر مطلبی از هر کانال معتبری هم نگاه میکنی چند تا غلط،توش داره

دیگه حرص خوردن از دست کاربرها که الان میانگین سنی شون پونزده تا بیست هست اشتباهه این طفلکی ها که از،شکم مادر باسواد به دنیا نمیان ، آموزش غلط داشتن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه موج جدیدی تو سایت راه افتاد از سه چهار سال پیش دیگه هم کاریش نمیشه کرد منم چند ماه حرص خوردم ولش ...

خیلی هم منطقی 

درست میگی

قدیمیا همه رفتند درسته؟ پارمیدا مریم بانو شیدی که تاپیک مو داشت سمیا

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️