2777
2789
عنوان

حکمت خدا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست
نماز دعا سوره ذکر داره تو نت سرچ کن برا خونه دار شدن، خرید خونه ج میده

باشه گلم مرسی

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم م۳ شما خونه پدر شوهر زندگی میکنم

مدت طولانیه زندگی میکنی پیششون،؟سختت نیست؟من با اینکه خانواده شوهرم خوبن دوست دارم زودتر مستقل بشم

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
بسلامتی عزیزم خداروشکر،دگ خودت که تجربشو داشتی بهتر میدونی چقد آدم دوست داره مستقل باشه دگ ببینیم خد ...

انشالله شما هم به آرزوتون می رسین 

فقط اینکه سعی کن مادرشوهرت با پدرشوهرتو مثل مامان و بابای خودت ببینی چون ادم بعضی موقع ها از مامان و بابای خودش هم دلگیر میشه اگه اینکارو بکنی خودت کمتر اذیت میشی و شوهرت قدرتو بیشتر میدونه

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
مدت طولانیه زندگی میکنی پیششون،؟سختت نیست؟من با اینکه خانواده شوهرم خوبن دوست دارم زودتر مستقل بشم

من ۲سال نیم زندگی میکنم باهاشون 

خداروشکر راضی ام

م۳ مامان بابای خودم میمونن

چون دختر ندارن رفتارشون خوبه برام

انشالله شما هم به آرزوتون می رسین  فقط اینکه سعی کن مادرشوهرت با پدرشوهرتو مثل مامان و بابای خ ...

مرسی گلم ،والا پدرشوهرم و مادرشوهرم واقعا خوبن ولی دست خودم نیس دلم میخاد برم سر خونه زندگی خودم زودتر...

من ۲سال نیم زندگی میکنم باهاشون  خداروشکر راضی ام م۳ مامان بابای خودم میمونن چون دختر ندارن ...

خداروشکر انشالا همیشه خوش باشی

مرسی گلم ،والا پدرشوهرم و مادرشوهرم واقعا خوبن ولی دست خودم نیس دلم میخاد برم سر خونه زندگی خودم زود ...

منم م۳ خودتم دلم میخواد جدا بشم ولی شرایطش فعلا جور نیست فقط خودم اذیت میکنم

مرسی گلم همچنین خودت تو چند سال اونجایی?بچه هم داری?

ممنون ،من دوساله اونجام ،ن بچه ندارم