2777
2789
عنوان

حکمت خدا چیه

386 بازدید | 37 پست

بچه ها من چند سال نامزدی بودم باشرایط سخت  و.. بالاخره ازدواج کردیم واومدیم خونه پدرشوهرم اینا ،الان دوساله خونه اونا هستیم و هنوز برامون جور نشده خونه مستقل بگیریم بعضی موقع واقعا ناراحت میشم ،بعضی موقع میگم یعنی حکمتی هست تو این شرایط،؟

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

از اول ، همسرتون ، شرایط شونو براتون  توضیح نداده بودن ؟

یا درباره وضعیت  مسکن سوال نکرده بودید ک تصمیم شون برای  بعد از ازدواج چیه ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکمتی نیست باید زرنگ باشی منم دوسال اونجا بودم دیدم شوهرم خودش زده به اون راه دستمونم خالی بود رفتم یه قرعه کشی خونگی شرکت کردم پولشو دادم رهن یه خونه و از اونجا رفتم

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️
از اول ، همسرتون ، شرایط شونو براتون  توضیح نداده بودن ؟ یا درباره مسکن سوال نکرده بودید ؟

گفته بودن ولی فکر نمیکردیم نامزدیمون انقد طولانی بشه وفکر نمیکردیم انقد طولانی خونه پدرشوهرم بمونیم

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
تحمل و صبر و شکر انشاالله گره کارتون باز میشه

مرسی گلی

بیخیال زیاد چیز پیچیده ای نیست همه چیز گرون شده و درامد ها پایین هست و محدود. من شوهرم ماهی 2 میلیون میگیره الان خونه صد متری تو جنوب شهر تهران هفتصد میلیون تومن هست. 

فقط به این فکر می کنم الان خیلی ها تو شرایط من هستن و یه کم بیخیال می شم. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
سخته لااقل خونتون یه جاست یا طبقات جدا؟

تو یه خونه هستیم

ایشالا موقعیتش جور بشه برا خودتون مستقل بشین

ممنون عزیزم

عزیزم منم ۸سال تو خونه مادر شوهرم زندگی کردم با اینکه سختی هایی داشت ولی الان همیشه میگم من مدیونشون هستم چون تونستیم واسه خودمون پس انداز  کنیم و خدارو شکر طوری که اصلا فکر نمیکردم ما صاحب خونه بشیم  خونه خریدیم و مستقل شدیم 

خدا بزرگه عزیزم من اصلا تو خوابمم نمیدیدم که بخوایم خونه دار بشیم  الان خونه و ماشین مدل بالا و اسایش زندگی خدارو روزی هزار مرتبه شکر میکنم

انشالله شما هم روزی میشه که تو این سایت به یکی از دوستامون دلداری میدی و خودت اونموقع صاحب خونه ای

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
عزیزم منم ۸سال تو خونه مادر شوهرم زندگی کردم با اینکه سختی هایی داشت ولی الان همیشه میگم من مدیونشون ...

بسلامتی عزیزم خداروشکر،دگ خودت که تجربشو داشتی بهتر میدونی چقد آدم دوست داره مستقل باشه دگ ببینیم خدا چی بخاد

نماز دعا سوره ذکر داره تو نت سرچ کن برا خونه دار شدن، خرید خونه

ج میده

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس