2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق

219 بازدید | 8 پست

پدرشوهرم تو یه شهری دیگه کار میکنه و برادرزنش یعنی دایی شوهرم هم پیشش کار میکنه چند وقت پیش ناخواسته متوجه شدم ک دایی شوهرم ریز ب ریز کارای پدرشوهرمو اینکه چقد درآمد داره و اینکه کجاست و چکار میکنه رو به مادرشوهرم اطلاع میداد.مادرشوهرم فهمید من پی بردم ازم خواست چیزی به شوهرم نگم.من نمیدونم چرا گفتم ولی خیلی شوهرمو قسم دادم این موضوع رو کسی نفهمه.دیشب پدرشوهرم برگشت و باشوهرم رفتیم دیدنش یه کم نگذشته بود از نشستنمون شوهرم پیش مادرشوهرم و پدرشوهرم گفت دایی مو دیگه سرکار نبر  خبرچینیتو میکنه.از خجالت مردم.ازدیشب باهاش حرف نزدم گفت از دهنم درومده ولی دیدمادرشوهرم بهم عوض شد.خیلی اعصابم خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر سابق منم هر حرف زشت و زننده ای رو بهم میگفت چه توهین های زشتی میکرد بهم آخرش میگفت به پسرم ...

اون حرفا رو حق داشتی بگی ولی این موضوع به من ربطی نداشت...کاش نگفته بودم

کلا مردا سریع جو میگیردشون و یه حرفایی رو لو میدن. من ک کلا سعی میکنم حرفای این مدلی رو توی دل خودم ...

دیشب به خودم لعنت فرستادم چیزی بهش نگم دیگه.خودشم زود پشیمون شد و گفت از دهنم درومده ولی آبروم دیگه برنمیگرده

اون حرفا رو حق داشتی بگی ولی این موضوع به من ربطی نداشت...کاش نگفته بودم

آره عزیزم نباید میگفتی ولی شوهرتم اشتباه کرده .

من منظورم این بود مادر شوهر سابق منم هر چی میگفت بهم بعد میگفت به پسرم نگو

مرسی خداجونم❤