2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جک تعریف کردی مگه خودت میخندی

جكه ديگه😐😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برا خودت دلخوشی ایجاد کردی میخندی؟😂

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

چرا نیان اتفاقا خوبه ماراه شوبلدنیستیم.میتونیم از اخلاق کلی مردازشون سوال کنیم وبیشترمرداروبفهمیم ازاین موضوع میشه به نفع خودمون استفاده کنیم بجای اینکه وقتی توتاپیک میبینیمشون سنگرجبهه بگیریم😊

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

خوب بزار بيان بيشتر با درد دلها و نگراني خانمها آشنا بشن من اگه همسرم مستبد زورگويي و بد بود حتمان دلم ميخواست اينجا عضو باشه بلكه چشماش باز بشه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

کاش خانوما رو هیچ پُستی بهشون ندن

کاش خانوما رو جایی ک آقایون کار میکنن بهشون کار ندن

کاش خانوما فقط تو آشپزخونه بمونن 

کسی نبینشون

کسی رم نبینن

کاش...

قرن ۲۱ 

هنوز ما ایرانیا ب فکر تفکیک جنسیتی هستیم

ی نیگایی ب دوروبرتون کنید

مشغله های مهم تریم هس

بودن مردا مشکل نداره ولی یه اقایی هس خیلی رو اعصابه هی درخواست دوستی میده فک کنم تقریبا به کل خانمای فعال سایت درخواس داده خدا نیارتش😒😒😒هر روز یکی براش تامیک میزنه فلانی درخواست نده از رو نمیره که

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊