2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 1010789 بازدید | 11758 پست
سلام دوستان چرا این تاپیک اینقد سوت وکور شده ؟من خواننده خاموش این تاپیک بودم حدودا یک ساله ازصفحه ا ...

سلام عزیزم.چرا غیرحضوری خوندش گل پسرت؟؟؟ مگه بچه شیطون باید جدا بشه از بچه های دیگه.عزیزم نذار از جمع جداش کنن.اون حق داره با اجتماع و بین هم سن و سالاش باشه.نگران نباش.اطمینان  داشته باش تمام مشکلاتش حل میشه

خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

سلام سومیسوی عزیز خدا رو شکر که میبنم پسرت خیلی  بهتر شده ،مثل همیشه مهربون و با حوصله اومدی و مادرای نگران این گروه رو دلداری دادی ،وجودت باعث آرامش این تاپیکه شما من نمیشناسی ولی من یکی دو ساله اینجا هستم و از تجربیاتتون استفاده کردم، اما دلیل اینکه پسرم نرفت مدرسه اینه که بیش فعالی از نوع نسبتا شدید داره زیاد مشکل توجه و تمرکز نداره در عوض تا دلت بخواد عدم کنترل هیجان داره ،از چیزهایی که اصلا برای هیچ کس مهم نیست به شدت عصبی میشه و مدرسه که یه محیط پر از اینجور تحریک ها اوضاعش خیلی بد میشه همش میخواد برنده باشه سر کوچکترین موضوعی با بچه ها دعواش میشد البته خیلی مهربونه ها ولی نمیتونه رفتاراش رو کنترل کنه ،خدا کنه بزرگتر بشه مثل پسر شما رو به بهبود بره البته تا اونجایی که یادمه پسر شما پرخاشگری نداشت و شما از کار درمانیم خیلی راضی بودی منم کار درمانی رو تازه شروع کردم امیدوارم منم  نتیجه بگیرم بازم ممنون سومیسوی عزیزم که وقت گذاشتی برای ما آدمهایی مثل شما خیلی کمند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام سومیسوی عزیز خدا رو شکر که میبنم پسرت خیلی  بهتر شده ،مثل همیشه مهربون و با حوصله اومدی و ...

یعنی خود مدرسه قبولش نکردن 

منم پسرم شیطونه ولی الان خیلی بهتر شده.امسال کلاس اوله 

سلام عزیزم.چرا غیرحضوری خوندش گل پسرت؟؟؟ مگه بچه شیطون باید جدا بشه از بچه های دیگه.عزیزم نذار از جم ...

سومسیو جون خوشحالم میبینمت از گل پسرت بردم بگو خوبه عزیزم 

کوروش این روزها زیاد لکنت داره خیلی نگرانشم گفتار درمانی هم بردم یه مدت خوب بود باز شروع شده خدا کنه با رفع بشه

اخه مامانم معتقده همون کلاس اول درست میشه میگه داداشمم این مدلی بوده کلاس اول درست شده خدا کنه برای پسر منم اینجور باشه 

مامان کوروش و داریوش، سلام عزیزم اولین مدرسه اش که یه دوماهی رفت ،بعد مدام از پرخاشگریش و ناسازگاریش با بچه ها شروع کردن به شکایت و... یه جورایی جواب کردن سطح علمی مدرسه بالا بود و تعداد دانش آموزا تقریبا زیاد،مدرسه اش عوض کرد م مدرسه ی دوم خیلی خوب نبود از نظر آموزشی، زیاد سطح بالا نبود اما تعداد بچه ها کم بود 10 نفر و مدیر خیلی خوبی داشت اما اونجا هم چون خصوصی بود پسرم ناسازگاری با بچه ها داشت مدام مادرا شکایت میبردن به مدیر و معلم و..منم دیگه طاقتم تموم شد از اون همه حرف شنیدن و عذاب با مدیر هماهنگ کردم و آوردمش خونه و خودم بهش درس دادم و فقط برای امتحانها رفت ،پسر من اصلا شیطونی نمیکنه ،اون نمیتونه رفتارهاش رو حتی در برابر بزرگترها کنترل کنه خشم یا خوشحالی ،رفتارهای تکانه ای زیاد داره مثلا اصلا طاقت نداشت تو کلاس اول، یه متن رو 10 نفر تو کلاس روانخوانی کنن عصبی میشد وسط حرف بچه ها می پرید جای اونا جواب میداد برای همین همش درگیری داشت تو مدرسه ای کاش که شیطون بود راستی شما به پسرتون دارو میدید ؟تحت نظر کدوم دکتره؟

خوب نبردی دکتر 

شاید نیاز به دارو باشه 

من شیرازم میش دکتر فرنام بردم ریتالین داد یک چهارم صبح یک چهارم عصر اصلا من هیچ تغییری احساس نکردم نه توی تمرکزش نه توی شیطنتش که آرامتر بشه الان دیگه دورش تمام شد ولش کردم تا بره کلاس اول ببینم چه جور پیش میره.اگر خوب بود که هیچ اگر دیدم خوب نیست باز باید ببریم پیش دکتر تا شاید نیاز باشه دوزش رو بیشتر کنه 

مامان کوروش و داریوش، سلام عزیزم اولین مدرسه اش که یه دوماهی رفت ،بعد مدام از پرخاشگریش و ناسا ...

الان میره کلاس دوم 

کاشکی درمانش شروع میکردید که بره مدرسه 

وسط بچه ها باشه خیلی بهتره تا توی خونه تدریس بشه براش 

شیرین جون و دوستای گلم ببخشید نبودم..علی رو برده بودم دسشویی..

داروهاشو سر وقت بده پیش روانشناس کودک ببر کنار دارو رفتاردرمانی نیازه خوراکی تند ترش و رنگ مصنوعی داره مثل آب نبات و پفک و نوشابه ... مصرفش ممنوع 

سلام 

عزیزم الان یک ساله تحت نظر دکتر بود تو شمال ،چند جور دارو مصرف کرد هیچکدوم نتونست تو محیط اثری روش داشته باشه ،راستی یادم رفت بگم پسر من اصلا تو خونه به من کارنداره فقط تو محیط جایی که تحریک بشه اونجوری میشه عصبی، الانم تابستون کار درمانی رو شروع کردم و تحت نظر دکتر تهرانی دوست آوردمش تهران اتفاقا برای ویزیت دوم فردا باید برم مطبش ،ابشون ریتالین با دوز سه چهارم تجویز کرد تقریبا یه دو سه ساعت خوبه اما بازم وقتی بچه ای جایی باشه مثلا تو کاردرمانی نمیتونه هیجاناتش کنترل کنه حتی با مصرف ریتالین حالا فردا ببرم ببینم چی میگه  دکتر رسپریدون هم یک ساله میخوره ولی اثرش فقط دو ماه اول بود 😔

مامانای عزیز سلام

همونطور که شما مادرا در جریانید اگر در خانواده ای کودکی دچار اختلالی مثل بیش فعالی/ کمبود توجه باشه اعضای خانواده و مخصوصا مادر، تنش و مشکلات زیادی را تجربه میکنند.

گاهی مادر احساس میکند کودک از کنترل او خارج است، گاهی احساس گناه میکند که مبادا برای فرزندش کم گذاشته یا بیماری فرزندش تقصیر اوست البته اظهار نظر اطرافیان نیز بی تاثیر نیست گاهی اطرافیان‌ با گفتن جملاتی مثل 《 بچه را خوب تربیت نکرده اند》 یا 《 فرزندشان بی ادب است》و غیره، موجب ناراحتی والدین و بالاخص مادر می شوند. 

بنابراین ضروریست علاوه بر توجه به درمان‌ کودک بیش فعال/کمبود توجه، به سلامت روان مادران انها نیز توجه شود.

در پژوهشی سعی داریم به مشکلات این دسته از مادران بپردازیم. چنانچه شما هم‌ درگیر این موضوع هستید، میتوانید در‌‌اجرای این پژوهش به ما کمک کنید.

لطفا روی لینک کلیک بفرمایید. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez8RrZ80KmiaApPMT_3gqoCopDdFp-n6w_zeXbdv1FJZUF2w/viewform?usp=sf_link

مامانای عزیز سلام همونطور که شما مادرا در جریانید اگر در خانواده ای کودکی دچار اختلالی مثل بیش فعال ...

مامان جان ما برای بررسی مشکلات مادرانی که کودک بیش فعال/ کم تمرکز دارن به نظرات همین مادرا نیاز داریم

پس لطفا اگر شما چنین شرایطی رو دارید با جواب دادن به سوالات پرسشنامه در انجام پژوهش به ما کمک کنید. 

پرسشنامه در لینک زیر

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez8RrZ80KmiaApPMT_3gqoCopDdFp-n6w_zeXbdv1FJZUF2w/viewform?usp=sf_link

روانشناس بالینی هستم اگر سوالی داشتید در خدمتم