2821
2789

نبابا

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بد میشه اصن اصلش شیره

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طرزتهیه موساکارومیدی دوست عزیز؟

بله عزیزم گوشت چرخورده و پیاز داغ رو تفت میدین و ادویه و یه کم رب میزنیم و میزاریم کنار بادمجان ها رو ورق ورق کرده و سرخ میکنیم سیب زمینی هم ورق ورق کرده و سرخ میکنیم و در یک ظرف لابه لا میچینیم و سس بشامل و پنیر پیتزا هم روش میریزیم و میزاریم تو فر تا پنیرها آب بشه و طلایی شود.😊البته مواد داخلش رو هرچیزی که دوست داشتین میتونین اضافه یا کم کنید

به جای سس بشامل آب مرغ بریزم؟!

به جای شیر اب مرغ بریز عزیزم. آرد باعث قوام اومدنش میشه. با اب مرغ یا اب گوشت و یا آبی که توش سبزیجات پخته شده باشه هم درست میکنن. در واقع بشامل رژیمی میشه😉

2825
2823
2791
2779
2792