2777
2789
عنوان

با این شرایط بچم چی میشه؟

566 بازدید | 44 پست

بچه ها مادرم ۵ تا بچه زایید

که به ترتیب پسر دختر پسر دختر دختر بودن

مادرشوهرمم پسر دختر دختر بودن

ابجی بزرگم دوتا پسر داره

ابجی کوچیکمم دوتا پسر

داداشم دوتا دختر

چه شیر تو شیر شد😂😂😂

منم بچه ی اولم پسر بوده

الان تازه فهمیدم حاملم ممکنه اینم پسر باشه؟؟؟؟

اصلا جنسیت دست زنه یا مرد؟

اگه به من باشه این بارم پسره😐

من اینبار دلم نعمت میخاد😇

عـــــاقـــا من دلم دخمل میخاد😢😢

خسته شدم اینقدر دودو ل دیدم😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط به مرد داره بچه 

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

ان شاءالله سلامت بیاد 

اینایی که گفتی هیچ ربطی به بچه شما نداره 

جنسیت بچه به کرومزوم شوهر و اسیدی یا بازی بودن محیط رحم بستگی داره و البته مصلحت خدا 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

😂😂😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

دو دو ل خوب اومدی منم یه  پسر دارم وقتی حامله شدم از خدا دختر خواستم انقدر اسرار کردم که خدا دوتاشو داد بهم 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼