2777
2789
عنوان

ترفندهای خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 93 پست
دوستان ایده ای واسه بخار نگرفتن اینه حموم ندارید ؟؟

یه کم شامپو روی اینه خشک بمال با دستمال خشک کن تا اثر شامپو هست اینه بخار نمیگیره 

اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا این جا پلاستیکه چقدر خوبببببببه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
برعکس اینجور وسایل در کابینت رو خراب می کنه . چون سنگینه و رگلاژ لولا رو خراب می کنه . اصلا مناسب نی ...

اره منم شنیدم درب کابینت افتادگی پیدا میکنه 

اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود 
دوستان ایده ای واسه بخار نگرفتن اینه حموم ندارید ؟؟

بله گلم .. صابون بکش رو آینه بعدش با دستمال خشک پاکش کن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
برعکس اینجور وسایل در کابینت رو خراب می کنه . چون سنگینه و رگلاژ لولا رو خراب می کنه . اصلا مناسب نی ...

میشه چیزای سبک تری گذاشت

مث تاید و ...

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧