2777
2789
عنوان

ترفندهای خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 93 پست

گوشه حموم واسه آشغال سطل یکبار مصرف ماستی میذارم،بعد با محتویاتش میره سطل آشغال،چون چندشم میشه ازشون😁

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

چدنای گازتونو یه بار حسابی تمیز کنید مثل روز اول ک خریدید بعد فویل بکشید بهشون و چند ماه یکبار عوض کنید

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای خود چسبه نمیمونه؟

نه یه کوچولو میمونه که راحت با دستمال پاک میشه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

من خودم جاکفشی خونم رنگش سفیده .و اگر مواظبت نکنی رنگش زرد میشه من خودم روی بالاش رو سلفن کشیدم اصلا مسخص نیس خیلیم خوبه هر وقتم کثیف شه میکنم یدونه جدید میزنم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چدنای گازتونو یه بار حسابی تمیز کنید مثل روز اول ک خریدید بعد فویل بکشید بهشون و چند ماه یکبار عوض ک ...

آلا جان با چی چدناشو پاک میکنی؟

من چادرمشکی و کلا هرلباسی ک نومیخرم مخصوصا مانتو وشلوار بیرون حتما دو سه بار اول بادست میشورم چون ما ...

عزیزم چادر مشکی که خریدین تا هنوز سرتون نکردین بذارین داخل پلاستیک بعد بذارین داخل فریزر هیچ وقت پرز و خاک نمگیره

پوست پرتقال ریز میکنم تو لیوان یکبار مصرف میذارم گوشه حموم،تو حموم احساس میکنی میون باغ پرتقال نشستی،یه بوی خوبی میدهههههه

پوست پرتقال ریز میکنم تو لیوان یکبار مصرف میذارم گوشه حموم،تو حموم احساس میکنی میون باغ پرتقال نشستی ...

چه جالب  

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

لباسای شسته شده رو وارونه پهن میکنم رو بند،تا بور نشن زیر آفتاب😁

گازم رو با الکل پاک میکنم هر روز...الکل  ریختم تو قوطی شیشه شور.باهاش اسپری میکنم روی گاز...واقعا سریع چربی هارو میبره و تمیییز میکنه...ظروف مسی رو پشتشون که قرمزی  و براق بودنشون از بین میره با رب گوجه خونگی که ترررشه و اسکاج میکشم قرمز و براق میشن.

هر چند غمگینم ولی شادم تصور کن   ویران ویرانم تو آبادم تصور کن...  
آلا جان با چی چدناشو پاک میکنی؟

بستگی داره اگه خیییلی کثیف شدن  بذاریدشون توی سطل پلاستیکی و لوله باز کن بریزید روش نیم ساعت بمونه

اگه خیلی وضعشون خراب نیست با سیف و اسکاج زبر تمیزش کن

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

زندایی منم وقتی ادکلنش تموم میشه سرشو در میاره توشو میشوره ولی خب با یه بار شستشو بوش نمیره توش اب میریزه از این گلا که میزنن به دیواره هی رشد میکنه بالا میره میزاره توش میزاره تو دسشویی شون .عالی میشه