2777
2789
عنوان

ترفندهای خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 93 پست

من یه پارچه رو دادم زیرش مشما دوختن برام برای سبزی پاک کردن و کارای این مدلی پهنش میکنم. یه کیسه پارچه ای هم برای میوه و سبزی شسته که میذارم تویخچال باعث میشه عمرشون بیشتر بشه و تازه بمونن

خدایا بغلم کن❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روی هود سلفون کشیدم هر هفته هم عوضش می‌کنم دیگه مجبور نیستم آنقدر روی هود سیم بکشم&nbs ...

زمانی ک غذا مبپزید چطور روشنش میکنید وقتی پلاستیک کشیدید؟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
خب پا دریه خیس میشه😷

نه بابا چه خبره چند قطره هم رو پادری بریزه مگه ابپاشی میکنی😧😂

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
زمانی ک غذا مبپزید چطور روشنش میکنید وقتی پلاستیک کشیدید؟

من اون قسمتیکه توری هود که سلفون نمیپیچم روی هود که همیشه پر از چربی میشه  سلفون میپیچم معلوم نیس مگر نه عکس میدادم 

دوستان ایده ای واسه بخار نگرفتن اینه حموم ندارید ؟؟

با پنبه،شیشه پا کن بمال روش

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
من اون قسمتیکه توری هود که سلفون نمیپیچم روی هود که همیشه پر از چربی میشه  سلفون میپیچم معلوم ن ...

اها گرفتم قسمت بالاییش فکر خوبیه 😉👌

منم دقیقا عین شما بودم از زمانی همون قسمت رو پادری گذاشتم رااااااحت شدم راحتااااااااا😓

واقعا چاره سازه پادری؟

منم دارم فکر میکنم پادری پلاستیکی پهن کنم آخر کار بندازم رو بند خشک شه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
واقعا چاره سازه پادری؟ منم دارم فکر میکنم پادری پلاستیکی پهن کنم آخر کار بندازم رو بند خشک شه

نه مال من پلاستیکی نیست ی پادری ساده قهوه ای رنگیه تقریبا مثل کاموایی میمونه

واقعا چاره سااااازه👌

چه کاریه استارتر .. خب پودر پرسیل بگیر تا سفید ودرخشان بشه لباسهات

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
واقعا چاره سازه پادری؟ منم دارم فکر میکنم پادری پلاستیکی پهن کنم آخر کار بندازم رو بند خشک شه

پلاستیکی خیس میشه به همه جا نفوذ میکنه میکروب میگیره

اما اون پادری سریع خشک میشه  

چه کاریه استارتر .. خب پودر پرسیل بگیر تا سفید ودرخشان بشه لباسهات

پرسیل واسه خیلی ها حساسیت زاست😊