2777
2789
عنوان

دعوای من شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 99 پست
تو که زنی چه طور زن زلیلی 

زنِ زلیل

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگین چرا دعواکردین؟ دلیلش چی بوده؟ شاید تند رفتین که اونم عصبی شده

نه اتفاقا شیر با تک تک خریده بود واسه پسرم داشت میخورد ی دفه پرید تو گلوش من دوییدم زدم پشتت خوب شد داشت میخورد ی دفعه زد تو گوشم دست کرد دهن پسرم همرو کشید بیرون بچه رم گریه انداخت از اونورم هی منو چپ و راست میزد خیلی رو بچه حساسه

ببین هممممممممه از این مسائل دارن تو زندگی شدت و ضعف داره یکی مرده زنه رو میزنه یکی خانمه مرده رو می ...

البته من کتک کاری رو تایید نمیکنما منظورم اینه شاید حالا عصبی شده یه بار غلطی کرده تو سر سنگین برخورد کن خودش میاد عذرخواهی میکنه 

نه اتفاقا شیر با تک تک خریده بود واسه پسرم داشت میخورد ی دفه پرید تو گلوش من دوییدم زدم پشتت خوب شد ...

آخههه 😢، منم از رفتار شوهرم میترسم برا همین دوست ندارم بچه بیارم، وقتی حالش خوب میشه پشیمون نمیشه؟

نه اتفاقا شیر با تک تک خریده بود واسه پسرم داشت میخورد ی دفه پرید تو گلوش من دوییدم زدم پشتت خوب شد ...

چه روانی  

چپ و راست میزد!!!!!! بیچاره اون بچه که گیر یه پدر روانی افتاده!!! چه فایده حساس باشی رو بچه بعد مادرشو جلوی چشماش کتک بزنی  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

چقدر زنا ساده ان فکر میکنن اگه خودکشی کنن مرده عذاب وجدان میگیره و سالها از غم عشقشون میسوزه و سر ب بیابون میزاره

نه عزیزم خودکشی کنی که خوشحالم میشه دوروز دیگه م میره زن میگیره همه جام میگه زنم تعادل روانی نداشت و دیوونه بود همه هم باور میکنن و به خوبی و خوشی به زندگیش ادامه میده 

پس مشکل روانی داره حتما ببریدش پیش مشاوره مگه آدم سالم و عادی واسه یه همچین اتفاقی زنش و چپ و راست میزنه ؟

چقدر زنا ساده ان فکر میکنن اگه خودکشی کنن مرده عذاب وجدان میگیره و سالها از غم عشقشون میسوزه و سر ب ...

مردا از خداشونه زنشون بمیره برن یه زن جدید بگیرن کیف و عشقو حال جدید به راه باشه