2777
2789
عنوان

خواهرشوهرکوچیکه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست
1) احتمالا چون گفتی تا اسفند نمیری دیگه دعوت نکرده. مثبت فکر کنیم اینجوریه...  2) اگر از قصد ا ...

میدونم عزیزم ولی کلا سیاست دارن چون دوتا جاری هام با مادرشوهرم تو ی خونه هستن هرچی میگیم بهش اونا هم میفهمن .

ازطرفی خواهرشوهرم بزرگه و  شوهرش سیاست شوت زیاده هرچی میشه ما بعد میفهنیم واسه همین حرصم گرفته 

چرا؟؟؟ بجاش یه خاطره خوب تو ذهن شوهرت میمونه دیگه که شما براش ارزش قائل بودی و خودتو براش تو زحمت ا ...

اخه خواهر شوهرم خووووب میره رو اعصاب ادم بعد یه جوری رفتار میکنه انگار هییییچ اتفاق خاصی نیوفتاده.به شوهرمم ک میگم میگه حساس شدی اخه پیش شوهرم همش قربون صدقم میره و محبت و این حرفا ولی یه جوری حرص منو بالا میاره ک من بهم بریزم و کسی متوجه رفتار زشت اون نشه

تیکر تولد یکسالی پسرمه 😍😍😍سلامتی همه بچه ها صلوات🥰😘🥰😍🌙🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم ولی کلا سیاست دارن چون دوتا جاری هام با مادرشوهرم تو ی خونه هستن هرچی میگیم بهش اونا هم ...

هیچی به هیچکس نگو... ولشون کن. بچسب به خانواده خودت... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
میدونم گلم  ولی اطلاع دادنش و که میشد بدن حرف من اینه  آمار تمام کارای مارو دارن چون&nbs ...

خوب این دیگه تقصیر خودته که با اینکه راه دوری امار زندگیتو دارن

لزومی نداره کسی از زندگی شما هم خبر دار بشه

بعدم الان دیگه کسی زیاد برا این مناسبت ها جشن عمومی نمیگیره بیشتر دونفره هست

فقط خدا
میدونم گلم  ولی اطلاع دادنش و که میشد بدن حرف من اینه  آمار تمام کارای مارو دارن چون&nbs ...

آخرش خانواده شوهرن،هر کاری اونا انجام بدن درسته وکسی حق اعتراض نداره،اما خودشون مجازند که هر کاری دلشون خاست بکنند،اعتراضم بکنی ناراحت میشن و پسرشون کاسه داغتر از آش میشه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
سالهای قبل هم دعوتت نمیکردن؟ اگه قبلا هم دعوت نمیکردن خوب اون یه حرف دیگست ولی اگه فقط امسال بوده ...

والا پارسال کمو بیش میگفتن که ما یا میرفتیم یا نمیشد بریم 

واسه بی خبریم حرص خوردم فقط😎🤣

[QUOTE=75539370]اخه خواهر شوهرم خووووب میره رو اعصاب ادم بعد یه جوری رفتار میکنه انگار هییییچ اتفاق خاصی نیوفتاده.به ...[/QUOTEاشکال نداره انشالله سالهای بعد جشن دونفره بگیر

فقط خدا
بچه ها منم تولد پسرمو میخوام مادر شوهرو جاریمو نگم بس ک ناراحتم از دستشون اصلا کسی رو دعوت نمیکنم ام ...

منم مث تو 

شوهرم میگفت جشن نخواستم اصلا نمیخواد بگیری اگ ننیخاوای دعوت کنی