2777
2789
عنوان

خواهرشوهرکوچیکه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست

منن چند روز پیش تولد شوهرم بود هنه رو دعوت کردم با کلی زحمت و بریز بپاش الان مثه چی پشیمونم دفه آخرم بود انقد خودمو زحمت میدم واسه بقیه

تیکر تولد یکسالی پسرمه 😍😍😍سلامتی همه بچه ها صلوات🥰😘🥰😍🌙🥰

چون یه شهردیگه ای خودتم گفتی پروژه دارم،گفتن لابد نمیان دیگه 

البته یه تعارف الکی خوب بود میزدن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي راحت 

كاري نداره كه بروش بيار 

بگو من بهتون احترام ميزارم فك ميكنم شمام شعوره احترامو داريد😊

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
منم شهر دورم مثل شما ولی نه زیاد دور،مناسبتها به هیچ عنوان دعوت نمیکنم،چون باید دو روز حداقل مهموندا ...

منم باید اینطووور کنم مثل شما 

دیگه دعوت نمیکککنم 😤😤😤😤

1) احتمالا چون گفتی تا اسفند نمیری دیگه دعوت نکرده. مثبت فکر کنیم اینجوریه... 

2) اگر از قصد اینجوری میکنن دیگه توام به خودت زحمت نده. خانواده خودتو دعوت کن عکس بزار پروفایلت.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
دیگه حتما دیدن راه دوره نخواستن بندازنت تو زحمت گفتن تارف کنن میمونی تو رودروایستی مجبور میشی بری

اخه ما گفتیم نمیایم ولی میشد بگن فلانی س شنبه تولده دوست داشتیم باشی مثلاااااا

منن چند روز پیش تولد شوهرم بود هنه رو دعوت کردم با کلی زحمت و بریز بپاش الان مثه چی پشیمونم دفه آخرم ...

چرا؟؟؟

بجاش یه خاطره خوب تو ذهن شوهرت میمونه دیگه که شما براش ارزش قائل بودی و خودتو براش تو زحمت انداختی

فقط خدا
منم باید اینطووور کنم مثل شما  دیگه دعوت نمیکککنم 😤😤😤😤

والا،خونه ی اونا که میری حدااقل یه وعده مهمونی،اونا که میان چند روز پلاسن،حدااقل روزای خاص رو نباشن بی زحمت

تیکر به وقت سزارین

سالهای قبل هم دعوتت نمیکردن؟

اگه قبلا هم دعوت نمیکردن خوب اون یه حرف دیگست

ولی اگه فقط امسال بوده حتما بخاطر حرف خودتون بوده که گفتید نمیتونید برید

فقط خدا

خوب عزیزم خودت قبلا گفتی ما نمیتونیم بیایم تا اسفند ماه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻