2777
2789

دخـتـرم ۱۶ ماهشه، خیلی به من وابسته س و حتی بغل باباش نمیره، هفته پیش رفتیم قم با اینکه باباش و خواهرم بودن باهامون یک لحظه از من جدا نشد،همشم گریه میکرد ، از شلوغی میترسه و گریه میکنه، بچه های کوچیک تر تو حرم بودن که بازی میکردن ولی دختر من چسبیده بود به من گریه میکرد،اشاره میکرد که بریم ، به غیر بابابزرگش بغل هیچ کس نمیره، بچه های شمام اینحوری هستن؟؟ چیکار کنم 

دخترمن 6ماهشه و همینطوره متاسفانه

البته نه به این شدت. ولی به خودم وابستس

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

آروم آروم 

سعی کنید از خودتون  جداش کنید 

از تایم های کوتاه شروع کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه شش ماهه دنبال امنیت میگرده وتنهاتواغوش تواوندحس روداره وکاملا طبیعی هست بمرور ب بغل باباش  هم میره

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
آروم آروم  سعی کنید از خودتون  جداش کنید  از تایم های کوتاه شروع کنید

از غریبه ها میترسه، بغل کسی نمیره

خونه مامانم میذارمش تا ۲ ساعت سرگرمه

ولی مشکل من ترسش از شلوغیه ،میترسم این مشکل جدی باشه خدایی نکرده

از غریبه ها میترسه، بغل کسی نمیره خونه مامانم میذارمش تا ۲ ساعت سرگرمه ولی مشکل من ترسش از شلوغیه ...

ببریدش پارک  یا مهمونی  یا جاهایی ک بچه ها  هستن 

ولی از جاهای خیلی شلوغ  شروع نکنید   ...  باید ترسش بریزه ... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
باباش تو خونه تو نگهدادی از بچه کمک حالت بود؟وقتی کار داشتی بچه رو نگه میداشت؟

بله کمکم میکرد، تو خونه با باباش بازی میکنه ولی بیرون به هیچ وجه بغلش نمیره،همش زااار میزنه که من بغلش کنم

بچه ست دیگه بذار بهت بچسبه انقدر بچسبه تا بلاخره یه روز احساس امنیت و آرامش بکنه خودش میره دیگه... پسر منم همینطور بود، اصلا از خودت دورش نکن 

بنظر من با بچه نباید جنگید... هر بچه ای ی ویژگی خاص خودش داره که باید مادر درکش کنه

بچه ست دیگه بذار بهت بچسبه انقدر بچسبه تا بلاخره یه روز احساس امنیت و آرامش بکنه خودش میره دیگه... پ ...

الان گل پسرتون راحت ارتباط برقرار میکنه با اطرافیانش؟