2777
2789
عنوان

تو ساک بچه چی باید بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 73 پست
اهان آغوز که ربطی به سزارین نداره که طبیعی هم بزایی اول اعوز. داری بعد شیر میاد تو سینه خوب شد گفتی ...

اره چرب وعالیه نترس اگه بد بود میدادن حالا که خوبه نمیدن وباید بدویی همراهشون منم به زور همین ماهو فقط بهم دادن گفتن دیگه زنگ نزن اما شیرش عالیه دونه ۷ تومن تادونه۲۵ ببین چقدر فرقشه

اما اگه خدایی نکرده یه روز بچهات برن دستگاه بهت تعلق میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایشایی ک دادی اوین و اخرین سونو که دادی و ازمایش کلی خون اولینشو و اخرینش

نمیدونم من که از دکترم نپرسی م ولی فک کنم پرونده پزشکی که دکتر برات درست کرده ببری کافی باشه چون اونجا جواب از و سونو ان تی و انومالی سابقه بیماریهایی که داری رو همه رو وارد کرده که چه داروهایی هم خوردی.فقط اگه به قرصی یا دارویی حساسیت داری حتما تو بیمارستان بگو.من خودم به سفکسیم و کوتریماکسازول حساسیت دارم بدنم کهیر میزنه دکتر گفت حتما تو بیمارستان بگو

عزیزم تو کاچی چیا باید ریخت؟  تا چند روز باید خورد؟

کلا هروقت که دوست داری ولی تا ده روز اول خیلی مهم تره

کاچی ما اینجور درست میکنیم

ارد برنجو یکم تفت میدیم بعد مغزیجات میریزم حالا هرچی داشتیم گردو پسته بادوم پوست کنده کنجد سیاه تخم باز تفت میدیم یکم بعد شکر میریزم و یکم دیگه تف میدم بعد روغن حیوانی در کلش که میخام هم بزنم اروم اروم خیلی اروم هم میزنم که بریده نشه وقتی با روغنم یکم تفت خورد زعفرون میریزم و گلاب بیدمشکم داشته باشم میریزم حینش اروم هم میزنم بسته به میزان اردو و موادم آب جوش اروم اروم اضافه میکنم و یواش یواش هم میزنم بعدش یکم رو شعله بمونه و امادس وای دلم خواست

عزیزم برای نی نی ها سه چهاردست لباس بذاروپوشک وزیردکمه وکلاه وجوراب ودستکش.دستمال مرطوب.فلاسک.شیرخشک.چون ممکنه قرارباشه تاسه روز همراه اون آغوزی که میخوره شیرخشکم بدی البته بگم باقاشق بده حتما.پتوکلاه دار.قنداق فرنگی...فعلاهمینابه ذهنم رسید.ولی فکرنکنم سه روزنگه دارنا

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
اره چرب وعالیه نترس اگه بد بود میدادن حالا که خوبه نمیدن وباید بدویی همراهشون منم به زور همین ماهو ف ...

چند هفتگی زایمان کردی ووسه من زده ۳۷ هفته و نمیدونم چند روز

فک نکنم دیگه برن دستگاه اون موقع میرن؟

پس دوروزم که برن بهتره واسه شیر خشکه خخ

نمیدونم من که از دکترم نپرسی م ولی فک کنم پرونده پزشکی که دکتر برات درست کرده ببری کافی باشه چون اون ...

خب من به بی حسی حساسیت دارم غش میکنم الان چجور میخوان از کمر لی حس کنن

بیهوشی ک هیچی میرم توکما

عزیزم برای نی نی ها سه چهاردست لباس بذاروپوشک وزیردکمه وکلاه وجوراب ودستکش.دستمال مرطوب.فلاسک.شیرخشک ...

ممنون

منم نمیخام شیشه بدم یهو میترسم سینه نگیرن دیگه

خب من به بی حسی حساسیت دارم غش میکنم الان چجور میخوان از کمر لی حس کنن بیهوشی ک هیچی میرم توکما

چرا حساسیت؟بیهوش کامل چی؟پس چطوری میخوای زایمان کنی😕

برای خودتم پوشک ولباس زیرفقط همین چون دیگه چیزی لازمت نمیشه.من یادم نیست آزمایشامو بردم یانه ولی شما ...

ازمایشا لازمه چون من شکم اولم بردم لباس زیر اونجا میدن که از سر خود لباسای فرم بیمارستان

حالا بازم میبرم 

ممنون منم نمیخام شیشه بدم یهو میترسم سینه نگیرن دیگه

آره نده اصلا دکتراطفال که اومدبالا سردخترم گفت فقط باقاشق بده

ازمایشا لازمه چون من شکم اولم بردم لباس زیر اونجا میدن که از سر خود لباسای فرم بیمارستان حالا بازم ...

لباس زیراوناخیلی مسخره ست که نمیشه استفاده کرد.مگه یه بچه ی دیگه هم داری؟