2777
2789
عنوان

تو ساک بچه چی باید بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 73 پست
ممنون از همگی راستی میزارن بچرو بشوری 

بهتره بیاری تو خونه بشوری انجا سرما میخورن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بیمارستانهای خصوصی خودشون ساک میدن همه چیم توشه لباس نوزاد لباس مادر پتو و...

من فقط لوازم ارایشمو میبرم و فلاسک برا همراهم و دمپایی همراه 

ی لباس نوزادی برا ترخیصش 

ی پتو اضافه

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره
کلا هروقت که دوست داری ولی تا ده روز اول خیلی مهم تره کاچی ما اینجور درست میکنیم ارد برنجو یکم تفت ...

مرسی گلم, انشاالله ب راحتی زایمان کنی

راستی اسم نی نی هات چیه؟ 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
عزیزم بیمارستانهای خصوصی خودشون ساک میدن همه چیم توشه لباس نوزاد لباس مادر پتو و... من فقط لوازم ار ...

میدن ولی دلبخواهیه پول میگیرن چه کاریه خب.سرهمی رو که میدن

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
چجوری مثلا اخه من خالم تا ۴ ماهگی به دوتاشون شیر خودشو کلا میداد اون دوتا دیگش سینه نگرفتن از اولش ...

منم بعد واکسن ۴دیگه از خودمو نگرفتن ولی اولاش میگرفتن یه وعده به یکی خشک وبه اون یکی خودتو بده دوباره وعده بعد جا به جا کن

عزیزم تو کاچی چیا باید ریخت؟  تا چند روز باید خورد؟

مواد لازم برای تهیه کاچی: آرد برنج قهوه ای یا آرد گندم سبوس دار: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری- روغن زرد محلی گوسفندی: ۱ قاشق غذاخوری پُر- زعفران ساییده: یک گرم- عسل طبیعی: ۲ قاشق غذاخوری- آب: ۵/۱ تا ۲ لیوان (۳قاشق آرد ۵/۱ لیوان آب، ۴ قاشق آرد، ۲ لیوان آب)- عرق هل و گلاب: ۲قاشق غذاخوری

طرز پخت: ابتدا آرد را در ظرف مسی بریزید و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید، به طوری که شعله آرام باشد. بعد از ۲ دقیقه، روغن را به آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا رنگ آرد کمی تغییر کند. سپس اجاق را خاموش کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روغن و آرد را به آرامی هم بزنید تا خنک شود. آب را بجوشانید و بعد زعفران را به آب اضافه کنید و صبر کنید تا زعفران رنگ دهد و آب ولرم شود. در ادامه، عسل را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود و در آخر، عرق هل و گلاب را به آب و عسل اضافه کنید و به مرور به آرد بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا یکنواخت شود. حال کاچی آماده است، لازم است مادر میل کند تا زخم های درون وی به سرعت ترمیم یابد. این غذا را مادر به مدت ۷ تا ۱۰ روز میل کند تا نتیجه را خود به چشم ببیند. این غذا در حقیقت معجزه می کند.