2777
2789
عنوان

تو ساک بچه چی باید بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم. من تغذیه رو بگم، واسه خودت کاچی درست کن با روغن حیوونی(باعث میشه یبس نشی)، خرما هم بب ...

فک کنم تو اینا فقط خرما رو بتونم بخورم چون تا شیش هفته بعدش نباید شیرینیجاتی بخورم میترسم دیابت باردایم بمونه توم

راستی یه چیز دیگه هم میخای  یه جف کفش اهنی  ویه اعصاب فولادی که همراهشون بدویی من که ناب ...

شما هم دوقلو دارین خدا حفظشون کنه ولی برام دعا کن خدایی 

ببینم شیر خودتو میدی؟

س روز چخبره دق مرگ میشم که واسه چی شیر ندارم🙁

عزیزم سزارین مگه نیستی تا ۳روز شیرت نمیاد فقط اغوز داری که سیرشون کنی اره من که دق کردم اونجا راستی نزار بیان از بچها اروغ بگیرن که بیچاره میشی همینجور یه طرف بزار بخابن اگه اروغی بشن بیچاره ای

تونسی اونجا از متخصص کودکان که میاد چکابشون کنه نامه بگیر که بعد شیرخشک دولتی بهت بدن

عزیزم سزارین مگه نیستی تا ۳روز شیرت نمیاد فقط اغوز داری که سیرشون کنی اره من که دق کردم اونجا راستی ...

اهان آغوز که ربطی به سزارین نداره که طبیعی هم بزایی اول اعوز. داری بعد شیر میاد تو سینه

خوب شد گفتی بهم شیر خشک دولتی؟خوب هست والا هرچی دولتی میدن مفت خداهم گرونه

ممنون گلم به همچنین من قاطی میدم

چجوری مثلا

اخه من خالم تا ۴ ماهگی به دوتاشون شیر خودشو کلا میداد اون دوتا دیگش سینه نگرفتن از اولش مجبور شد شیر خشک بده بعد از چهار ماهم که تصادف شوهرش و بستری شدنش و زلزله و همگی یکی شد و جوش کرد شیرش یواش یواش خشک شد اون دوتا دیگم خشک میخوردن

مبارکه عزیزم. من تغذیه رو بگم، واسه خودت کاچی درست کن با روغن حیوونی(باعث میشه یبس نشی)، خرما هم بب ...

عزیزم تو کاچی چیا باید ریخت؟  تا چند روز باید خورد؟ 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️